Ima li ko kakvu PCI Express graficku za trampu.Ne koristi se...
STRANA 1 OD 1
Shomiman
Ima li ko kakvu PCI Express graficku za trampu.Ne koristi se...
10.08.2009. 02:34
T19287
status: user broj poruka: 1187
Dovoljno je da ima kakav-takav tv out, ne mora da ima `previse` RAM-a.Bitno je da je ok, po mogucstvu pasivno hladjenje i da ste voljni da je trampite za neku komponentu koju ja imam.
Ova sigurno nema previse RAM-a a bogami ni Bit-a,pasivno je hladjena ima i TV-out jedini problem je preuzimanje u N.S. jer je nesaljem tako skupocenu.Pored Puta,STA? imas za menjazu.
Shomiman nesto se mislim...PA MOGAO BIH da je pustim niz Dunav stigla bi sutra popodne,samo cekam da tvoj golub KESHonosha sleti na moj balkon sa 10.evra u kljunu.
Koliko vidim, od svih komponenata, preferiras najvise 10 jevreja...
10.08.2009. 13:27
Moj golub, `plavi golub`, iako iz `zabranjenog grada`, moze da ponese, ladno, jedan digitalni tv tuner, sa sve daljinskim, kablovima, senzorom, diskom, inace placenim 3.600 dindzi. E, samo onda bi morao ti da mu za to nesto platis. He,he...Makar `postarinu`.To je realno, ako ni to ne odgovara, sta bi po tebi doslo u obzir za tu tvoju`skupocenu` pikanteriju?`Pored Puta`, sta te je navelo da pomislis da sam iz NS-a?... He,he...
Da uzmem optickog pacova bio bi mi 9-ti,da uzmem web kameru bila bi mi 4-ta,da uzmem tv-tuner bio bi mi 3-ci,da uzmem.....bla,bla....jedino sto mi treba je novija am2+ maticna ploca a za to treba i doplatiti,red je,samo ne znam sa cime jerbo sam gospodin Goluza.
Eto, bar sad ljudi znaju cime `viska` raspolazes i sta ti treba.Ipak...
10.08.2009. 13:52
Ja predlozih u temi trampu, znaci nista djenge, za ono sto se ne koristi, stoji.U protivnom, tu su oglasi pcberze, pa ko voli... `Pored Puta`, nisi mi odgovorio, sta te to navelo da pomislis da sam iz NS-a, pa da ne mora slanje, nije valjda `vojvodjanski` separatizam...` Nikog vise nema sem nas i nas samih`... Rece neko iz tvog kraja. He,he. Salim se, naravno, ne sumnjaj u to.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.