Mnogo ti je isplatljivije da kupis 7800gt jer je po performansama veoma blizu 2x7600gt a cena je znatno bolja tako da nemoj ni da razmisljas!!! Uzmi msi ili asus oni su najjeftiniji a performanse su kod svih iste!!!
:: Zanima me vase misljenje :: Sta je bolje uzeti :: 1. Dve karte 7600GT u SLI rezimu(naravno) :: 2. Jedna karta 7800GT ?? :: :: Naravno bitno mi je pre svega vas odgovor na temu sta je isplativije, odnosno koji je najboljij odnos cene i performansi? :: :: Hvala Dve 7600GT karte u SLI su veoma blizu 7900GT koji je osetno brzi od 7800GT.Ali ja necu preporuciti 2x7600GT cija je cena oko 400e jer se za vec oko 300e moze naci 7900GT.Moja preporuka ide za fabricki overklokovani ASUS 7900GT TOP koji ima i bolji kuler od drugih obicnih 7900GT kartica. Na 7800GT slobodno zaboravi, teshko ga je naci i ne vredi te pare.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.