temperatura je 41...izgleda da je otsila nacisto sve boje su mi drugacije neke tackice,linije po monitoru...nosim sutra u servis pa nek se oni bakcu sa tim
Ma to si ti slavio rodjendan pa ti se sad `mesaju boje`! Kad se ti malo sredis sredice se i Grafa! :)
:: na slikama se ne vidi sve mi se pojavile zelene tacke po ekranu u igricama druge boje...posle restarta radi noramlno neko vreme i opet se pojavi.. :: :: ::
Postoji negde hladan lem kod samog GPU-a...da li je loša štampa, mehaničko uvijanje, nenormalno grejanje (očigledno ne), ili jednostavno loš primerak uopšte nije bitno. Reklamacija i adekvatna zamena. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: na slikama se ne vidi sve mi se pojavile zelene tacke po ekranu u igricama druge boje...posle restarta radi noramlno neko vreme i opet se pojavi.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.