Pozdrav ljudi, skinuh i taj famozni 7600build x64 i imam isti problem koji sam imao i sa 7264buildom. Win 7 ne vidi grafiku onakvom kakva jeste (8400M GS), već je vidi kao standard VGA adapter. Ovaj problem nisam imao sa prethodnim verzijama, poslednji koji sam koristio je build 7100 i radio je normalno.
Ostatak konfe je HP Pavillion dv9000, AMD Turionx2 @2Ghz, 3Gb RAM, 250GB HDD, etc...
Pošto sam već kačio temu podsetiću da, everest vidi grafiku kakva jeste, takođe kada skinem drv sa sajta Nvidie setup mi kaže da nema odgovarajući hardwer za drajver koji oću da instaliram i tako u krug. Uninstall iz device managera ništa ne rešava takođe.
Da li se neko susreo sa sličnim problemom i da li zna rešenje istog? Čeprkao sam po netu, neki su imali slične probleme i rešili su ih, ali nisu objasnili kako(slepci).
Meni jedino pada napamet još da čačnem(stavim novi) bios, ali pošto to do sada nisam radio čekam poslednji trenutak.
Da li si skinuo ovu verziju GeForce Driver Release 186.03 for NoteBooks WHQL? Ako nece da instalira mozes da nateras driver. Otvori device manager. nadji display adapter, desni klik, pa propertis, a onda details.dalje na property, pa hardware ids. videces (4) linije teksta, barem kod mene, nakon DEV_ nalaze se cetiri broja (kod mene je to 0140), kod tebe je to drugi broj. ekstraktuj nvidia driver i otvori fajl sa ekstenzijom .inf notepadom. probaj prvo da nadjes u fajlu broj svoje kartice i ako pronadjes onda je podrzana i trebalo bi da se instalira. ukoliko ga nema dodaj ga. videces kako na osnovu drugih kartica. prosto je. kada zamenis startuj instalaciju iz tog foldera gde si ekstraktovao. mora da radi. mozda je malo konfuzno ali jbg sad sam se probudio.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.