Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AAAA I OPET SMO PRVACI SVETAA IDEMOOO !!!!
STRANA 1 OD 2  
kobe AAAA I OPET SMO PRVACI SVETAA IDEMOOO !!!! 01.08.2009. 22:45 T19144

status: user
broj poruka: 427

I OPET SMO POKAZALI CELOM SVETU KO SMO I STA SMO !! A NAJACI SMO :):):) OP OP OP ZURKAAAA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 01.08.2009. 22:49 #131499

broj poruka: 12057

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL......

Čestitike za naše vaterpoliste !!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

******************KLIPE*******************
http://img265.imageshack.us/img265/9172/klipe.jpg

Kovle .... 01.08.2009. 22:50 #131500

broj poruka: 976
SVAKA CAST. MOGU DA NAM GA DUVAJU I SPANCI I HRVATI I MADJARI
NAJJACI SMO, NAJJACI!!!!!!
S R B I J A !!!!

diavolonbg aaa 01.08.2009. 22:59 #131504

broj poruka: 316

SVAKA CAST!!! MENI JE ZLATNI MILAN ALEKSIC KOMSIJA IZ ZGRADE!!!
gile23 ... 01.08.2009. 23:08 #131507

broj poruka: 9121
Cestitke za vaterpoliste, nase plivace i plivacice :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
liman ... 01.08.2009. 23:10 #131508

broj poruka: 812
A sad u drugu...

obradmi Mnogo smo jaki !!! 01.08.2009. 23:23 #131509

broj poruka: 7723
Gile svaka cast kad nisi zaboravio plivacice .
gliga79 Svaka cast 01.08.2009. 23:26 #131510

broj poruka: 4641
Jes da pogubih sve zivce al smo brate najbolji !!!!!!!
RESISTANCE IS FUTILE - (Otpor je uzaludan!!!!!)

RESISTANCE IS FUTILE

gile23 ... 01.08.2009. 23:36 #131511

@obradmi hvala, a plivace i plivacice ne treba zaboraviti jer su napravili istorijski uspeh, jeste da onaj Felps pobedi Cavica, ali Cavic ima zlato na 50 delfin svaka cast i Nadja Higl koja je prva postala srpska sampionka u zenskoj konkurenciji, znaci niko pre nje (mislim ni u Jugoslaviji) nije postao Svetski prvak u plivanju. A sad svi Beogradjani da pozdavite vaterpoliste i plivace u ponedeljak bice docek, zasluzili su.

Pozdrav!

aco PARTIZAN 01.08.2009. 23:51 #131513

broj poruka: 2788
ajmo svi lepo na JNA U SREDU U 20.45 CASOVA DA BODRIMO PARTIZAN...ja sam na jugu a za ostale ne znam...MI SMO GROBARI NAJACI SMO NAJACI

svaka cast vaterpolistima i plivacima..pozz

matrixsu zzxx 01.08.2009. 23:55 #131515

broj poruka: 192
svaka cast i vaterpolistima i plivacima tj plivacici i plivacu...onaj felps je garant pod nekim dopingom i njega garant niko ne kontrolise je ameri to sprecavaju...nadam se da ce to kad tad da izadje na videlo kao ona americka trkacica sto je morala da vrati 3 medalje sa OI

Kovle Re: PARTIZAN 02.08.2009. 01:01 #131521

Ja bih isao ali nemam sa kim

:: ajmo svi lepo na JNA U SREDU U 20.45 CASOVA DA BODRIMO PARTIZAN...ja sam na jugu a za ostale ne znam...MI SMO GROBARI NAJACI SMO NAJAC
::
:: svaka cast vaterpolistima i plivacima..poz
mkukic ... 02.08.2009. 04:12 #131535

broj poruka: 2591
Sve cestitke nasim vaterpolistima!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

MaliAbner Re: Re: PARTIZAN 02.08.2009. 08:48 #131538

broj poruka: 7769
U pravu si na stadionu ce biti grupni sex samo se organizujte oko piksle... mada tu piksla nece ni trebati posto ce pusenje biti bez dima UOSTALOM BAS KAO I KOD OSTALIH NASIH PREDSTAVNIKA.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Ja bih isao ali nemam sa kim
:: :: ajmo svi lepo na JNA U SREDU U 20.45 CASOVA DA BODRIMO PARTIZAN...ja sam na jugu a za ostale ne znam...MI SMO GROBARI NAJACI SMO NAJAC
:: ::
:: :: svaka cast vaterpolistima i plivacima..poz
DmasteRNo1 Puni buraniju 02.08.2009. 09:30 #131540

broj poruka: 6102
Svaka čast i vaterpolistima i Čaviću i Nađi. Čak i da su izgubili od Španaca važno je da su pobedili `Lijepe njihove`. Ta pobeda mi je ulepšala dan, posle one `lijepe` Zvezdine igre u četvrtak. A što se tiče ovih poziva kolega Grobara, iskreno se nadam da neće biti uzaludni. Mada, kako su svi naši predstavnici igrali u sredu i četvrtak, ne piše im se dobro.

Šefe, koji ti je vrag?

MaliAbner Re: Puni buraniju 02.08.2009. 13:43 #131564

KOlega samo da znas da je JSD Partizan najnesrpskiji klub u paradajz republiki.
Oduvek je bilo tako i zbog toga imam averziju prema istom.
Sto no se kaze navijam da ispadnete kao sto se nadam i strepim revansu protiv, pa ej bre protiv `mocnih` gruzina.
Sramota je da na celu FSS bude karadaganac koji sere protiv stranih igraca u nasoj ligi a pri svemu tome njegove karadagance koji vec 4 godine ne tvore istu drzavu sa nama smatra domacima.
Ko ce kome ako ne karadaganac karadagancu.

Karadag = crna gora

:: Svaka čast i vaterpolistima i Čaviću i Nađi. Čak i da su izgubili od Španaca važno je da su pobedili `Lijepe njihove`. Ta pobeda mi je ulepšala dan, posle one `lijepe` Zvezdine igre u četvrtak. A što se tiče ovih poziva kolega Grobara, iskreno se nadam da neće biti uzaludni. Mada, kako su svi naši predstavnici igrali u sredu i četvrtak, ne piše im se dobro
:: Šefe, koji ti je vrag?
DmasteRNo1 Još jedan nesporazum 02.08.2009. 15:15 #131573

broj poruka: 6102
@MaliAbner

Kad sam napisao kolege Grobari, mislio sam na kolege sa foruma koji navijaju za Partizan. Ja inače ne navijam za Partizan nikada, tj. navijam uvek i isključivo za Zvezdu, ali ajd` ovog puta da budem malo solidarniji pošto bi mogli lako da ostanemo bez ijednog predsavnika u `Evropi`, a to kao nije dobro za srpski fuzbal.

Šefe, koji ti je vrag?

gile23 ... 02.08.2009. 17:46 #131594

A Zvezdu niko ne spominje, sram vas bre bilo, pa i mi smo izgubili 2:0, a Sevojno niko ne bodri, a rezultat sto su postigli retko koji prvologas (osim Zvezde i Partizana) postigne, a Sevojno je tim iz druge lige :). A na netu se prica da da je Felps dopingovan, a kao sto ste pre rekli ne daju Ameri da se kontrolise, a kada bude otisao u neku zemlju tipa Rusija provalice ga :).

Pozdrav!

MaliAbner Re: Još jedan nesporazum 02.08.2009. 20:10 #131609

@DmasteRNo1
Ma kakvi bre, daleko smo mi od nesporazuma, nego ti nisi prepoznao malo gorcine i puno ironije u mom komentaru, mozda je to zato sto sam u poslednje vreme prestao da lepim smajlije...

@Gile
Pa kako da ih spominju kad su oni hit za jedno leto, kad bi oni ponovili uspeh par sezona za redom to bi bio najveci uspeh ovdasnjeg fudbala.
Primer za takvu ekipu ti je `FK Obilic` nekad dok ga je vodio Raznatovic bio je mocan pa skoro nepobediv, ucesnik kvalifikacija za EL ali sa njegovim odlaskom ode i Obilic.
No to je prica van ove tematike i za neke druge forume.

Uzgred tek sad primecujem da je ovo van svastare i da je ovoj temi mesto u svastari a ne u grafickim i video kartama.

:: @MaliAbne
:: Kad sam napisao kolege Grobari, mislio sam na kolege sa foruma koji navijaju za Partizan. Ja inače ne navijam za Partizan nikada, tj. navijam uvek i isključivo za Zvezdu, ali ajd` ovog puta da budem malo solidarniji pošto bi mogli lako da ostanemo bez ijednog predsavnika u `Evropi`, a to kao nije dobro za srpski fuzbal
:: Šefe, koji ti je vrag?
gile23 Re: Re: Još jedan nesporazum 02.08.2009. 22:52 #131637

Pa u pravu si, ali nema nekog jakog coveka iza Sevojna, barem nisam dosada cuo :).

Pozdrav!

:: @DmasteRNo
:: Ma kakvi bre, daleko smo mi od nesporazuma, nego ti nisi prepoznao malo gorcine i puno ironije u mom komentaru, mozda je to zato sto sam u poslednje vreme prestao da lepim smajlije..
:: @Gil
:: Pa kako da ih spominju kad su oni hit za jedno leto, kad bi oni ponovili uspeh par sezona za redom to bi bio najveci uspeh ovdasnjeg fudbala
:: Primer za takvu ekipu ti je `FK Obilic` nekad dok ga je vodio Raznatovic bio je mocan pa skoro nepobediv, ucesnik kvalifikacija za EL ali sa njegovim odlaskom ode i Obilic
:: No to je prica van ove tematike i za neke druge forume
:: Uzgred tek sad primecujem da je ovo van svastare i da je ovoj temi mesto u svastari a ne u grafickim i video kartama
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: @MaliAbne
:: :: Kad sam napisao kolege Grobari, mislio sam na kolege sa foruma koji navijaju za Partizan. Ja inače ne navijam za Partizan nikada, tj. navijam uvek i isključivo za Zvezdu, ali ajd` ovog puta da budem malo solidarniji pošto bi mogli lako da ostanemo bez ijednog predsavnika u `Evropi`, a to kao nije dobro za srpski fuzbal
:: :: Šefe, koji ti je vrag?
Sub-Z He, he.... 02.08.2009. 23:45 #131645

broj poruka: 1621
Sevojno finansira Drakulic...sve je danas tako- kol`ko pra, tol`ko muzike.....
Fiat iustitia, et pereat mundus

Kovle ... 03.08.2009. 02:18 #131656

Ide li neko odavde na partizan-apoel

liman Re: ... 03.08.2009. 02:28 #131659

broj poruka: 812
Idemo prvo na burek kod Skupstine, pa, ako stignemo...

:: Ide li neko odavde na partizan-apoe
Sub-Z Tesko.... 03.08.2009. 09:14 #131666

broj poruka: 1621
Verovatno dajemo 2 gola pa pucamo na penale kao protiv Petrzalke....necu da se nerviram. A kako smo odigrali karte treba da budu o, a ne 400 kinti.
Fiat iustitia, et pereat mundus

MaliAbner Re: Tesko.... 03.08.2009. 11:29 #131681

Ma sledece je najjace...
Utakmica Partizan - Fljamurtari
89 min. kustra sutira iz ocaja ali lopta ulazi u gol bas tamo gde se susrecu precka i stativa, na stadionu muk... i erupcija leblebija, kikirikija i semenki...
vecina u neverici sta to bi...
desetak semenkara je odavno ispucalo sve sto je imalo za prodaju... i sao ozareno skakucu...

Moj najtezi trenutak kao zvezdasa je bio kad je na parakani gostovao Inter, Milano...
U Milanu 1:1 i ocekivalo se da cemo da ih nabijemo u BGD, kad ne lezi vraze dadose nam gol u 13-om minutu i do kraja nisu ni pokusali da daju jos jedan, zvezdini igraci su pokusali sve i svasta ali ni oni ko da nisu umeli niti hteli da postignu gol (klasicna namestaljka).

Real u BGD pukne 4:2, u Madridu laganih 2:0 za Real (klasicna namestaljka) a sledece godine dal bese Jankovic prodat u Real pa neka neko kaze da nije namestaljka.

:: Verovatno dajemo 2 gola pa pucamo na penale kao protiv Petrzalke....necu da se nerviram. A kako smo odigrali karte treba da budu o, a ne 400 kinti
:: Fiat iustitia, et pereat mundus
vukdusan Re: He, he.... 03.08.2009. 13:13 #131696

broj poruka: 800

Pa sta ako ga finansira, od kako je dosao samo je prodao Golocevca(najbolji strelac)... Boli njega uvo. Jedino sto je dao svim igracima premiju 1000e kad su dobili zvezdu, ali i to nema veze kad su im plate mizerne...
Inace bio sam na obe utakmice sevojna u bgu, sve uzicani, nikoga nije bilo iz bga, ali nikoga... Kaunas su mogli da dobiju 3:0 ali ih nije hteo gol, promasili nekoliko zicera i praznih golova, a protiv lila su se dobro drzali, tek im je pred kraj nestalo snage, zvezda i partizan zajedno ne mogu onako da odigraju...

:: Sevojno finansira Drakulic...sve je danas tako- kol`ko pra, tol`ko muzike....
:: Fiat iustitia, et pereat mundus
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs