Kartica je kupljena pre 4 godine. Softver koji je na njoj je los i nisam ga koristio(ver 5.5). Radila je ok sa Chris TV-om (teletekst). Sve dok nisam prvi put presao na Vistu. TV je radio, nije bilo teleteksta. Kada sam stavio Vistu X64, vise nije bilo pomoci. Nigde, ali bukvalno nigde nisam nasao drajver za x64 vistu ili win7. Kartica inace ima Connexant cip na sebi, ako je to nekome od pomoci, jer oni modeli na sajtu Pinnacle ne ispunjavaju hardvereske uslove kartice koju ja imam. Pitao sam na mnogim forumima. Tamo postoje neki drjaveri, medjutim cim krenem sa instalacijom dobijam poruku cannot inicilazed hardware. Hvala na svakoj sugestiji!
Sugestija: kupi Leadtek TV2000 XP Expert. Pinnacle i drajveri su tužna priča, a softver je zlo i naopako. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Na KDS kablovskoj, slika je super sa Expertom i PVR3000. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Neko slabljenje postoji, da li kod nekih račvi, da li kod račvi kod stanova...ko zna. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Verovatno zbog onih kondezatora.Sto se tice tih nekoliko kanala sigurno imaju jak signal,pa samim tim ti slika `neskace`.Pkusaj ovo sto sam ti napisao u prethodnom postu:
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.