24` interesuju me misljenja vlasnika, skontao sam da je ovo bestbuy medju FULL HD monitorima ViewSonic, zanima me samo kako se ponasa u igricama zbog 5ms.
Sta da ti kazem druze osim da se neces pokajati ali mislim da ti je bolje ako mozes da uzmes VIEWSONIC VX2433wm. Taj ja imam,a pre njega viewsonic 22` (sad samo furam viewsonic,skoro vec dve godine i ostajem sa viewsonic-om,stvarno je extra!) Monitor je extra-konkretno model VX2433wm vec 5 meseci i svima ga preporucujem kao marku,tj. proizvodjaca. Monitor je stvarno super,full hd,igrice,filmovi,ma sve radi perfektno. Neces se pokajati,stvarno je vrh,garancija na 0 mrtvih piksela.. Naravno,treba ti jaka grafika za ovo cudoviste! Kontam da je dobar i taj VA2413WM i da neces pogresiti ali bi ja pre uzeo monitor sa DVI i HDMI ulazom. Pozdrav i sve najbolje
kapiram da je to korektno, ali zanima me u smeru igrica, koliko je to korektno, da li se primecuje, oduvek sam imao CRT i nemam pojma, pogledao sam ovaj VX2433 i vidim da ima 2ms, nisam primetio taj model, vidim da je dobar, ali nekako mi mnogo sljasti, ram je izlakiran, sav se sija, a i malo je skuplji, a zar ovaj VA2413 nema DVI i HDMI???
nista, vidim ja da je ovaj VX2433 mnoogo bolji monitor, tako da cu uzeti taj i da ne razmisljam...
@JE3A jel daju garanciju na pixele za viewS i na koliko? mada kod ovog tesko da moze da se desi.. a sto se graficke tice, nije problem, imam 260-ticu, tako da ce da gura..
Ma nema da se brines zbog igrica (i grafika ti je OK,tako da ne brines),cak i da uzmes taj sa 5ms,ne bi ni primetio (prosli koji sam imao je bio 22` isto viewsonic i imao je 5ms-nema razlike). Garancija 3 godine,0 mrtvih pixela.. Kupuj i ne razmisljaj se-iznenadices se koliko je dobar monitor! Good luck i sve najbolje! Pozdrav P.S. Ako mislis da ce da ti shljasti ram jer je glare,pa bas i nece,osim ako ti sunceva svetlost ne ide tacno ka montoru (a onda ne bi mogao da gledas ni u taj CRT). Tako da ne brini. *I obavezno pregledaj monitor pre kupovine (imas onaj program da proveris kakav je monitor,Nokia... zaboravio sam tacan naziv,imas na google)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.