MIKE Moze li neko da mi predlozi koji cooler da uzmem za ovu graficku? Nabavio sam karticu sa pasivnim coolerom i ne znam sta da radim. Ne interesuje me overclockovanje. Hvala unapred!
Ne vidim razlog zbog kojeg bi stavljao kuler na 9200 karticu...ne greje se mnogo i pasivno hladjenje je dovoljno ali ajde... Mozes da stavih bilo kji kuler koji se koristi za hladjenje chipsetova na plocama ili udji u bilo koju radnju koja se bavi prodajom elektronske robe i trazi koler za graficku..obrati samo paznju na raspored srafova.... pozz
Bilo koji kuler za graficku cak i neki od 100nak dinara ce ti zavrsiti posao za ovo vrelo leto. Veruj mi nekada sam i ja uspeo da 9200 ohladim dovoljno da ne pravi probleme u radu. Po isteku leta mozes da ga bacis. Normalno mislim na rad na kompu bez nekih zahtevnijih stvari kao igre npr. za sta ova graficka i nije namenjena.Poz.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.