Pošto mi je ViewSonic P95 na izdisaju, počela slika opet da se trese, izgleda da su opet oni kondenzatori, a nešto se kičmi baš i ne sviđa pomisao o ponovnom vucaranju od servisa do servisa i kojekuda, pa će prvom prilikom biti transportovan do kontejnera, na njegovo mesto na stolu postavih ``rezervni`` NEC FE991SB Diamondtron(nažalost, nema druge rezerve), koji planiram da koristim bar još mesec dana, jer sam čuo da do kraja avgusta treba malo masovnije da počnu da se pojavljuju LCD monitori sa LED osvetljenjem i u banana republiki Srbiji, pa se nadam da ću tada uspeti konačno da proberem neki koji mi odgovara malo više od ovih sa ``neonkama``.
E sad, problem je taj što je ovom malo ovaj anti-refleksni(reflektujući, kako god) sloj izgreban na više mesta, pa bih ga ja skinuo, jer me malo smara. Čitao sam na nekoliko domaćih sajtova različita iskustva, a budući da mi se ne uzimaju kojekakve brusilice i šmirgle specijalno za ovaj poduhvat, nikako nisam uspeo da ukapiram uz pomoć kojih sredstava za čišćenje su ljudi taj sloj skidali krpom, odnosno rukama.
Sa ovoliko skrpljenog predznanja bih sutra ujutru u najbližoj prodavnici kupio ``najjače`` sredstvo za čišćenje stakla i probao ``magičnom`` krpom da ga skinem.
Pa, ako neko ima neko iskustvo ili predlog, neka me prosvetli. Hvala.
... gde cveta limun žut, tamo je našem Slavuju, jedini bio put.... Nasmeja me care, i, da imam sad CRT pred kljunom, bio bih ponukan da i ja onjušim taj limun, taman oprao i boje...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.