Može li neko da mi preporuči lcd monitor 22 inča sa integrisanim zvučnicima, pošto planiram da ga koristim kao tv(externa tv karta) a kasnije i za kompijuter. Cena do 15000 din. Hvala unapred
Ako ti je cena prioritet, mislim da Asus ima neke modele u toj ceni, pa i ispod te cene, imam u firmi par komada bas sa zvucnicima i OK rade, slika je cista i dovoljno ostra koliko to dozvoljava d-sub, ali je kontrast malo onako prejak, da se bolje izrazim sinteticki, ostalo je ok.
Ima i zvucnike a i DVI kosta nesto okolo 14000 dinara. Zvuk je ko iz zvucnika umotanih u plasticnu kesu, i ne bih ti preporucio upotrebu istih ni za sta na svetu. Bolje kupi recimo taj monitor i one najdzabe logitec zvucnike a i delovace elegantnije.
`Jeftin` 22` monitor sa zvucnicima nikada ne bih kupio jer `koliko para toliko muzike`. Slozio bih se sa vec recenim da je bolje odvojiti monitor od zvucnika.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.