Aha, vojska... Ne brini, bežim i ja od takvog i sličnog ``mesa``, još od prošlog milenijuma, nego, vodeći se nekim šumadijskim objašnjenjima odavde, nekako mi postade logičan redosled:
Posebna karta => Posebna klijentela => Posebna kobasica.
Ko sto rekoh vec sam se dogovorio sa komsijom da probusim rupu u zidu ne bi li mi stala u predsoblje, kaze covek nama frke bice zimi toplije... ali sta ako se seti za leto...
Re: Malo me ovi dani podsecaju na stare dobre dane Athlon 64 bit /P4 32 bit
25.07.2009. 19:29
status: user broj poruka: 7285
Moram se sloziti sa tobom,medjutim jedina razlika je u tome sto je AMD-ATI odustao od tripa koji jos furaju Intel/Nvidia,a to je vise godisnji fixni plan proizvodnje i razvoja.Intel koji je bio glavni zagovornik dugorocnih planova je prvi odustao i preuzeo vecinu od AMD-ove arhitekture i primenio je na Nehalemima.Dali se secate Intelovog pljuvanja po HT-u i integrisanom memorijskom kontroleru.Medjutim Nvidia se i dalje drzi politike sa kojom ce uskoro da propadne,nazalost,jer nikome nije u interesu da zeleni metnu katanac.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: AMD-ATI ima toliku nadmoc da je to u ovom momentu to nepremostivo :: :: ::
Pa ugradi i vodeno hladjenje, da moze leti da se tusira. Samo izbusi rupice, a ti prikaci na slavinu!
:: Ko sto rekoh vec sam se dogovorio sa komsijom da probusim rupu u zidu ne bi li mi stala u predsoblje, kaze covek nama frke bice zimi toplije... ali sta ako se seti za leto.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.