Kupio sam neki dan graficku asus 7600 gt i mesto klasicnog kablica za tv izlaz, dobio sam prilozeni kabal koje se koristi za hdtv, ima tri cinca, plavi, zeleni i crveni. Elem moje je pitanje ljudi zna li neko koji od ta tri cinca je za obican tv izlaz, jer ne bi da nesto prtljam oko nje pa da ju za..bem. Kartica je inace odlicna, vrhunska za te pare koje kosta Pozdrav
Ta tri chincha koja imas je nesto najbolje sto si mogao da dobijes - to je RGB izlaz, kvalitetniji i od SVHS izlaza sa video kartica. Ako imas neki od novijih televizora ne mislim na plazme i tft, oni sigurno imaju, vec na ove klasicne na 100hz, videces da i oni imaju RGB ulaz, doduse u obliku skarta. E pa, ne budi lenj, vec nabavi kabel kakav ti je potreban za povezivanje i uzivaj u kvalitetu koji nudi RGB konekcija. Preporuka za kablove Kanibal N.Bgd. 1768440
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.