Od pre neki dan moj provajder kablovske televizije obezbedjuje digitalni signal. Shodno tome bih želeo da nabavim digitalni TV tuner pa me zanima šta predlažete..U obzir dolazi i PCI varijanta ali i USB. Pozdrav!
Ja bih t predlozio da se raspitas malo bolje, jer je moje misljenje da usluga digitalne televizije nije besplatna bez obzira sto imas digitalni signal, tako da je 99% taj signal kodiran, shodno tome treba ti digitalni dekoder signala koji obezbedjuje kablovska i to se placa. Tako da bez obzira sto bi ti stavio digitalni tv tjuner, kanale bi saltao preko dekodera i to u varijanti kao sto je nekada bilo na video rekorderima ili ti saltas kanal po kanal...
1.DVB-T Zemaljska digitalna televizija, ono sto mozes da kupis 2.DVB-S Satelitska ono sto bi je bax ostavio link 3.DVB-C Namenjena samo za kablovske provajdere, ima verovatno karticu tako da...
U kojem gradu je SBB pustio DVB ovih dana? Ustvari ako je on, ili neko drugi?
Prvo radi se o ikom-u, an sbb-u. Nebitno u suštini. Ok, ako dobijem taj digitalni receiver od provajdera, šta mi još treba da bih na računaru mogao da gledam TV (pretpostavljam da on u krajnjoj liniji pretvara digitalni u analogni signal, pa pretpostavljam da mi treba obična, analogna, TV karta). Da li bih mogao da to nekako uradim i bez tog digitalnog receivera, koga oni daju? Da li je jedan receiver dovoljan za sve TV-e u kući ili svaki mora da ima svoj?
Da bi gledao na kompu trebas da imas TV IN na grafickoj i naravno da ti treba za svaki TV receiver posebno(inace bi svi gledali isti kanal istovremeno)!
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.