Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
TV tuner za Win7 x64
STRANA 1 OD 1
voxxx TV tuner za Win7 x64 18.07.2009. 11:16 T18871

status: user
broj poruka: 351
Molim vas da mi date neki model koji radi na ovom OS i koji podrzava teletext. Kopam i nalazim da su svuda problem drjaveri ili software. Imam pinnacle pci tv pro i nema nigde drajvera za x64 bilo XP ili neki drugi OS. Radi samo na x86 sistemima kako treba. Ko hoce ovu karticu mozemo se dogovoriti.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 18.07.2009. 12:13 #129440

broj poruka: 12057

To to nijedan proizvođač neće reći dokle god se ne pojavi Finalni retail W7, do tada mnoge ne zanima da prave ili dorađuju softver i drajvere za ne-finalni OS.

Leadtek PVR3000 Deluxe i TV2000 XP Expert rade na Windows-u 7, verovatno zbog toga što su besprekorno radili na Visti x64 (SP 1 i 2).
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Almighty84 Re 18.07.2009. 12:58 #129444

broj poruka: 294
Slazem se sa baxom, meni ovaj PVR 3000 Deluxe radi na Win7 x64 i na Visti SP2 X64, za neke druge tjunere vec ne bih znao da kazem...

Panta019 Re 18.07.2009. 13:01 #129445

broj poruka: 1583
U ranijim buildovima W7 Leadtek TV2000 XP Expert je mogao da radi i sa svojim vista drajverom ali u novijim buildovima taj drajver je blokiran zbog nekog navodnog problema sa windows-om (konkretno blokiran je drajver za tv tuner i ne moze da se snima sa tv-a ali moze da se gleda).

Koriscenje vistinog drajvera za Leadtek TV2000 XP Global resava problem, tada je ChrisTV beskoristan i jedino koristan Winfast PVR2.

Kada npr. hocu da snimim nesto u Virtual Dub-u moram prvo da pokrenem PVR2 da se tv kartica probudi jer u suprotnom je i Virtual Dub beskoristan. Nakon toga za svako sledece snimanje preko V.Dub-a ne mora da se predhodno pali PVR2 ali ovo ima efekta sve do rebutovanja sistema. Nakon toga opet PVR2 i sve ostalo.

Radi ki sat na W7 7600 64bit.

Ko ovde ne poludi taj nije normalan.

Simets Nije bas ovo pitanje al da ne otvaram novu temu bzv... 26.07.2009. 04:37 #130624

broj poruka: 133
Izvinjavam se za blagi offtopic, mada mozda i nije toliko...
Elem, imam winfast TV2000XP DELUXE TV karticu i instalirao sam 64bitni win XP. Sada se ispostavilo da drajvera za 64bitne sisteme uopste nema. To izgleda nije slucaj samo na ovoj karti.
Da li se neko sretao sa ovim problemom i da li ga je mozda kojim slucajem resio?
Ima li nade da gledam TV (osim instalacije 32bitnog sistema)?

AMD Phenom II x3 720
Biostar TA790GXB
Napajanje Thermaltake 550W
2 GB DDR2 800 Kingmax
Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB
Seagate Baracuda SATA II HDD 160GB
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs