@daum nije on kriv ovakvo je stanje vec duze vreme kada dodju moderatori, valjalo bi da se stavi jedna tema o pravilima foruma, ali sve na jednom mestu.
Nece nVidia uvek napravi 1% brzu kartu od ATI-ja, evo nekoliko primera 9800GTX+ ili GTS250 u odnosu na 4850, onda GTX260 ili GTX260 216P u odnosu na 4870, GTX275 u odnosu na 4890.
Pozdrav!
:: Ako je 17K dinara odmah je uzi. Oce ona da sije i GTX275.
:: :: Nema sumnje da je Radeon HD4890 bolja kupovina :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: Bax evo moja konfiguracija pa ti opet vidi dal dobro dodje ova 4890:
Netačno. Sve te kartice, 250 i 216p i 275 su izašle iza svih tih Radeona i brže su ili sporije 2% a skuplje 5 ili više %. A najjače što bi zdrav kupio GTS250. GTS my bottom.
@dado86 Bombonica, mada bi pre te GA ploče uzeo DFI na primer. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nece nVidia uvek napravi 1% brzu kartu od ATI-ja, evo nekoliko primera 9800GTX+ ili GTS250 u odnosu na 4850, onda GTX260 ili GTX260 216P u odnosu na 4870, GTX275 u odnosu na 4890 :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ako je 17K dinara odmah je uzi. Oce ona da sije i GTX275.
GA je dobar dok ne počne da baljezga. NAdajmo se da tvoja neće. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: dobro ali ja vec imam ovu danas sam uzeo konfiguraciju,stigla mi od a-maz :: :: ::
Imaš za oko cca 19000 ASUS 4890 Top koji oništava kako dobor radi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pa sta ti preporucujes sad da uzmem? Mislim od graf :: :: ::
Pa oni u 90% slucajeva znaju performanse karata iz konkurentske kompanije, nVidia je veoma malo brza 1%-5%, ali skuplja je oko 10%, medjutim ako se radi o nekom OC takmicenju za neku kategoriju gde najjaca karta treba da bude GTS250, GTS250 je brza od 4850 malo ali je brza :), e sad vidi se malo veca razlika izmedju GTX260 216P i 4870, ali je i zato razlika u ceni velika.
Pozdrav!
:: :: Netačno. Sve te kartice, 250 i 216p i 275 su izašle iza svih tih Radeona i brže su ili sporije 2% a skuplje 5 ili više %. A najjače što bi zdrav kupio GTS250. GTS my bottom :: :: @dado8 :: Bombonica, mada bi pre te GA ploče uzeo DFI na primer :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: Nece nVidia uvek napravi 1% brzu kartu od ATI-ja, evo nekoliko primera 9800GTX+ ili GTS250 u odnosu na 4850, onda GTX260 ili GTX260 216P u odnosu na 4870, GTX275 u odnosu na 4890 :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Ako je 17K dinara odmah je uzi. Oce ona da sije i GTX275.
Nisam ni mislio da mislis nesto lose, nego ako trazis komentar specificno od nekoga, ispada kao da drugi na forumu nisu ni bitni, pa je bolje da pitas nekoga direktno na PM...
Pozz... __________________ Scourge of PCBerza
:: Pitao sam sve ali sam napomenu da hocu i od plamena da cujem. Nista lose nisam mislio
Meni nije jasno zasto se ti (nije prozivka ) i svi ostali mimo pozvanog clana javljate i odgovarate na sve te teme upuceno striktno tom clanu.
Ako smatra da taj clan ima vece znanje od ostalih, ok, ostavite na miru temu i ne pisite,prepustite njima dvojici temu a sta svi skacete kao ovce odmah i pisete samo sebe ponizavate.
Ajd uzdravlje
:: Jel mozete svi da stanete sa tim glupavim pitanjima okrenutim ka specificnim clanovima berze :: :: Ako bas hoces licno da pitas nekoga nesto, uradi to preko PM, a ne ovako.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Na slici su prikazene performanse GTX260 c216 vs 4890 referentni dizajn. Karti su pretestirane za 24/7 na ovim klokovima i ovo je maksimum stabilnosti koji je postignut u noramlnim uslovima testiranja 25c u sobi sa zatvorenim kucistem.
Odluka je na tebi a slika govori vise od 1000 reci.
@Ognjeni Upravu si, jeste da ovo ume pojedince malo da iritira, ali neka nek se deca igraju samo mislim gube verem bezveze karaj kompa umesto da se igraju sa devojcicama Kako je krenulo ovde na PCberzi mogu da fasuju samo neki bezobrazluk i primitivizm kao model ponasanja, sto nikako nebi bilo dobro za njih.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.