Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
O nasoj (to jest, njihovoj) poslovnosti
STRANA 1 OD 1
tortojed O nasoj (to jest, njihovoj) poslovnosti 15.07.2009. 02:39 T18813

status: user
broj poruka: 10999
Pejstovano iz jedne druge teme.

Re: Re: Re: Re: DA LI JE MOGUĆE? 15.07.2009. 02:27 #128839

Nema kesha malo morgen! Prekjuce sam otisao da kupim monitor. Hocu odziv od 2msec, 22`` i full HD. U Pakomovoj prodavnici (u Zrenjaninu) tip mi kaze kako nema nista osim 5msec iVGA ulaza. Onda ja spazim nekoliko neraspakovanih ViewSonic-a od 22`` koji su poredjani pored zida. Pitam. Tip odgovara kako NE MOZE DA MI IH PRODA. Zasto??? Zato sto su bili `na akciji` tokom juna, nisu se prodali i sad se vracaju u magacin. A ja stojim u prodavnici, pun k`o brod! Resio da iskesiram 20 i vise tisucca! A PRE MESEC DANA PRODAVAC IZ DRUGE PAKOMOVE PRODAVNICE (U BEOGRADU) MI SE JADA KAKO JE DIREKTOR SAZVAO GENERALNI SKUP ZAPOSLENIH I REKAO IM DA ZBOG SLABE PRODAJE NECE BITI PLATE U JULU I AVGUSTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
By the way - na kasi, u prodavnici u kojoj sam se raspitivao, stoji neki besni monitor od 24``, HDMI i tako dalje! Jadni ljudi , nema se, ne moze se, je li?!

Naravno, odem dalje i kupim Samsung 2250 itd, itd.

Grad Zrenjanin, prodavnica u Gimnazijskoj ulici.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
nadovezao sam se na sledeci komentar:

:: To i ja mislim ali kad gazda stegne kais (to su uglavnom svi uradili) ne pomeze ni svakodnevno slanje mailova nabavci sa predlozima sta bi se najbolje prodavalo jer odma traze da im napravis plan koliko bi se toga prodalo i koliko treba naruciti jer u Srbiji se sve svelo na kompenzaciju a stranci samo traze keš a njega nema...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 15.07.2009. 04:37 #128850

broj poruka: 12796
U magicnoj zemlji Srbiji je sve moguce...

neXus2000 Posto je sve moguce 15.07.2009. 06:13 #128851

broj poruka: 3351
u zemlji Srbiji, nadam se da ce zaposleni da tuze direktora ako im ne da platu. :D
Sta bre zbog slabe prodaje? Oni daju 8 sati svog zivota za nekog majmuna.
Steta sto se, kao napolju, ne placa satnica kod prajvatnika.

obradmi Uvek su i bili najskuplji 15.07.2009. 08:21 #128853

broj poruka: 7723
Atom Imtel rade lepo i taj vlasnik je hteo prevelik zalogaj koji nije mogao da proguta.
gogi1 pakom 15.07.2009. 10:29 #128863

broj poruka: 2076

Ma pakom je bre uvek bio najgori i najskuplji, i ovde u Nisu imaju najgore shopove, radnici neljubazni i nemaju veze sa mozgom, a cene su im da se uhvatis za glavu......

Slavuj ... 15.07.2009. 12:03 #128872

broj poruka: 2236
Je l` postoji neko sa stečenim pozitivnim iskustvima sa Pakom-om ? U bilo kom gradu.

Npr. da se iznenadio brzinom reagovanja na reklamaciju, da je iz prvog puta dobio upravo onaj proizvod koji je i naručio u 100% ispravnom i čitavom stanju, da ga nisu procenjivali na osnovu ostavljenih para i na osnovu poznanstava, komšijskih i rodbinskih veza sa šefom samousluge, da je nečega bilo pre nego u drugim radnjama, da je u dogovoreno vreme dobio uplatu na račun...

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BlueSkyNIS ... 15.07.2009. 12:23 #128880

broj poruka: 860
Evo, danas treba da odnesem monitor po treći put na reklamaciju!

Prvi put sam ga odneo pre 3 meseca. Ostavio sam ga tamo i rekli mi da će da me nazovu kada bude gotov. Prošlo je 10-ak dana, nazvao sam ih rekli su mi da mogu da ga nosim. Odem tamo, podignem ga i bacim pogled na servisni papir i datum na njemu. Popravljen je istog dana kada sam ga odneo, a nisu se ni udostojili da mi jave već sam čekao tih 10-ak dana. Odem kući, priključim ga...i kada ono, NE radi. Ništa, ajde ponovo kod njih. Rekli su da će da zamene panel.

Prošlo je 3 nedelja. Pokupim ga. Povežem ga kući i vidim belu sliku. Uff sr*nje! Ali posle nekoliko sekundi dođe slika. I na tome sam i ostao. Nisam ga vraćao, mrzelo me, treba mi monitor, a nije ni pravio kasnije problema. Pogledam malo onaj plastični okvir na monitoru...kao da je nekako kriv, kad, vidim, da su mu pokidani oni žlebovi u kućištu pa sada slobodno šeta! Uff, da li da ga vraćam? ...ma jok, mrzi me.

Pre tri dana...opet, bela slika. Šta god da mu uradim neće da povrati sliku. A baš sam radio neki bitan projekat. Iznervirao sam se nenormalno, ali srećom, uspeo sam da završim projekat. Evo danas ću ga odneti i da vidim šta će sada reći.

Toliko o njihovom hitrom servisu.

Windows-free with Fedora 10

gogi1 pakom 15.07.2009. 14:54 #128903

broj poruka: 2076

ma seronje bre.....
skar Re: ... 15.07.2009. 15:15 #128906

broj poruka: 3992
a posebno u toj prodavnici,i gradi zrenjaninu...ja sam se krvio sa njima za graficku kartu.

`rad je od coveka napravio majmuna`

:: U magicnoj zemlji Srbiji je sve moguce..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
::
::
Panta019 Re 15.07.2009. 15:16 #128907

broj poruka: 1583
Imao sam ja posla za njima u Zajecaru. Uvek sam oprezan, u bilo koju radnju da udjem pa tako i u Pakom. Da nisam bio dobro informisan sigurno bih gore prosao.

1. Nekada je ispalo dobro kao npr. kada sam kupio kod njih Asus 9600gt koja je stigla 2 dana posle narucivanja (ispravna) i monitor Prestigio P3222W 22` za koji me nisu slagali da ima lepu sliku u toj cenovnoj klasi (bio je na popustu i da kucnem u drvo radi), CM Hyper 212 koji je isto brzo stigao nakon narucivanja.

2.Nekada je ispalo i lose : kada su montirali CM 212 na amd platformu nisu stavili sajvne koje bi omogucile da se oslobode fabricki srafovi da bi isti kuler mogao da se montira na Intel platformu (kada je za to doslo vreme u drugoj radnji). Cak ni sa razredjivacem nije moglo da se oslobode ti srafovi i morao sam da trazim alternativu sa srafovima kod jednog automehanicara koji su odgovarali fabrickim maticama uz kuler.

3. Obicno su komponente u njihovim radnjama skuplje nego u drugim radnjama koje nabavljaju istu robu od njih u Nisu.

4.Pre bih pucao sebi u glavu nego sto bih kupio neku njihovu gotovu konfiguraciju jer sve imaju mane (losa ploca + njesra napajanje), a one sto su krstili amd dragon (pakom silver light i pakom black fire) imaju njesra napajanja.

Ako ne promene nesto u svom poslovanju zasluzuju da propadnu.

Ko ovde ne poludi taj nije normalan.

Zajebani76 Na zalost 15.07.2009. 15:56 #128919

broj poruka: 538
oni su pukli odavno samo sto to prosecni korisnici koji samo odu i kupe nesto ne mogu da primete. Ali ono sto svi primecuju upravo je pomenuto u ovoj temi, pametan covek dovoljno je da razmisli pa da shvati da se tako ne moze opstati na trzistu.

Njihovo poslovanje dosta je zasnovano na distribuciji u gradovima koji gravitiraju oko Nisa i sirom unutrasnosti srbije od begrada ka jugu. Samo i tu gube bitku polako pre svega sa Altijem posto opasno napdaju taj deo trzista, u gradovima gde nemaju dobru pokrivenost distributrerima, maloprodajam koje uzimaju robu od njih otvraju svoje shopove i tek ce ih otvrati.

Nisu ni Altijevci cvece, ali opsno grizu i trude se da svoje poslovanje usklada sa zeljama krajnjih kupavca, ako u tome istraju mnogima se crno pise sto se njihovog biznisa tice, narocito uvoznicima.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs