Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
DA LI JE MOGUĆE?
STRANA 1 OD 1
bunjevac DA LI JE MOGUĆE? 14.07.2009. 18:14 T18793

status: user
broj poruka: 578

Da li je moguće da smo tako zaostali,već mesec dana kako je izašla SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E ova kartica i ja nemogu ni u jednoj radnji sa kompjuterskom opremom da je nađem.Ne da nemogu da je nađem već nema ni informaciju o ceni.U mađarskoj može bez problema da se kupi za 180 evra.Ako neko ima neku informaciju nek mi javi ,dvoumim se između te kartice i SAPPHIRE 4890 TOXIC.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Za obe verzije onako nabrzaka... 14.07.2009. 18:25 #128670

broj poruka: 1475
http://img195.imageshack.us/img195/3790/38713200.png

http://img193.imageshack.us/img193/6032/81682618.png

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

Equinoxe Re: 14.07.2009. 18:38 #128675

broj poruka: 12057

Sapphire je zaista utanjio sa extreme modelima u zadnje vreme. Dakle možda nađeš 4870 Toxic.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

bunjevac RE:Za obe verzije onako nabrzaka 14.07.2009. 18:41 #128677

Odem ja na njihov sajt A MAZE imaju samo dva verzije sapphire kartica i nijedna nije ta.

TheBear Pa ne gubis nesto mnogo 14.07.2009. 18:43 #128679

broj poruka: 6502
ni ako uzmes obicnu 4890...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bunjevac RE: BAX 2003 14.07.2009. 18:45 #128680

Ali prelazak sa moje 3870 na 4870 na monitor sa rezolucijom 1680X1050 i nije nešto.MOžda 5% čini mi se da sa 4890 više dobijam.a i cena će uskoro pasti jer izlazi 5XXX serija.

bunjevac RE OBIČNA 14.07.2009. 18:48 #128681

Obična nema direkt HDMI na kartici dok VAPOR X ima, a stiže mi iz kine HDMI od 15 metara pa mi je bezveze u eri najmodernije tehnike kupiti karticu bez HDMI izlaza.

Equinoxe Re: RE: BAX 2003 14.07.2009. 18:50 #128683

Nisam ni mislio da uzmeš 4870 Toxic, nego, kažem od extrema samo ćeš to naći.

::
:: Ali prelazak sa moje 3870 na 4870 na monitor sa rezolucijom 1680X1050 i nije nešto.MOžda 5% čini mi se da sa 4890 više dobijam.a i cena će uskoro pasti jer izlazi 5XXX serija
nemanja23 Re: DA LI JE MOGUĆE? 14.07.2009. 23:06 #128776

broj poruka: 77
Nismo zaostali nego teska je situacija kod firmi koje se bave prodajom racunara i opreme (SEKA:) ), niko nece da uzima takvu grafiku da mu stoji na lageru, takve grafike se narucuju i cekaju nedelju dana pa i vise(ovo sam dao kao primer mozda moze i ranije). Ne pricam ovo napamet ja radim za jednu poznatu firmu u Bg i znam kakva je situacija. Probaj da okrenes par telefona sutra pa vidi da li neko moze da ti naruci nudi i depozit i te varijante ako ti je toliko stalo do SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5.

:: Da li je moguće da smo tako zaostali,već mesec dana kako je izašla SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E ova kartica i ja nemogu ni u jednoj radnji sa kompjuterskom opremom da je nađem.Ne da nemogu da je nađem već nema ni informaciju o ceni.U mađarskoj može bez problema da se kupi za 180 evra.Ako neko ima neku informaciju nek mi javi ,dvoumim se između te kartice i SAPPHIRE 4890 TOXIC
Equinoxe Re: Re: DA LI JE MOGUĆE? 14.07.2009. 23:09 #128779

Micros*stems ih ima šatro na cenovniku, nadajući se da će A*BIS da uveze nešto, al džabe.
Ja lično mislim da bi otišle ko alva. Kao što idu ASUS Top modeli na primer. Samo je ovo još bolja kupovina. `Kad će biti ?` - Ko zna da li će uopšte.....

:: Nismo zaostali nego teska je situacija kod firmi koje se bave prodajom racunara i opreme (SEKA:) ), niko nece da uzima takvu grafiku da mu stoji na lageru, takve grafike se narucuju i cekaju nedelju dana pa i vise(ovo sam dao kao primer mozda moze i ranije). Ne pricam ovo napamet ja radim za jednu poznatu firmu u Bg i znam kakva je situacija. Probaj da okrenes par telefona sutra pa vidi da li neko moze da ti naruci nudi i depozit i te varijante ako ti je toliko stalo do SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5
:: ::
:: :: Da li je moguće da smo tako zaostali,već mesec dana kako je izašla SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E ova kartica i ja nemogu ni u jednoj radnji sa kompjuterskom opremom da je nađem.Ne da nemogu da je nađem već nema ni informaciju o ceni.U mađarskoj može bez problema da se kupi za 180 evra.Ako neko ima neku informaciju nek mi javi ,dvoumim se između te kartice i SAPPHIRE 4890 TOXIC
nemanja23 Re: Re: Re: DA LI JE MOGUĆE? 14.07.2009. 23:18 #128782

broj poruka: 77
To i ja mislim ali kad gazda stegne kais (to su uglavnom svi uradili) ne pomeze ni svakodnevno slanje mailova nabavci sa predlozima sta bi se najbolje prodavalo jer odma traze da im napravis plan koliko bi se toga prodalo i koliko treba naruciti jer u Srbiji se sve svelo na kompenzaciju a stranci samo traze keš a njega nema.....

:: Ja lično mislim da bi otišle ko alva. Kao što idu ASUS Top modeli na primer. Samo je ovo još bolja kupovina. `Kad će biti ?` - Ko zna da li će uopšte....
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Nismo zaostali nego teska je situacija kod firmi koje se bave prodajom racunara i opreme (SEKA:) ), niko nece da uzima takvu grafiku da mu stoji na lageru, takve grafike se narucuju i cekaju nedelju dana pa i vise(ovo sam dao kao primer mozda moze i ranije). Ne pricam ovo napamet ja radim za jednu poznatu firmu u Bg i znam kakva je situacija. Probaj da okrenes par telefona sutra pa vidi da li neko moze da ti naruci nudi i depozit i te varijante ako ti je toliko stalo do SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5
:: :: ::
:: :: :: Da li je moguće da smo tako zaostali,već mesec dana kako je izašla SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E ova kartica i ja nemogu ni u jednoj radnji sa kompjuterskom opremom da je nađem.Ne da nemogu da je nađem već nema ni informaciju o ceni.U mađarskoj može bez problema da se kupi za 180 evra.Ako neko ima neku informaciju nek mi javi ,dvoumim se između te kartice i SAPPHIRE 4890 TOXIC
:: :: ::
tortojed Re: Re: Re: Re: DA LI JE MOGUĆE? 15.07.2009. 02:27 #128839

broj poruka: 10999
Nema kesha malo morgen! Prekjuce sam otisao da kupim monitor. Hocu odziv od 2msec, 22`` i full HD. U Pacom-ovoj prodavnici (u Zrenjaninu) tip mi kaze kako nema nista osim 5msec iVGA ulaza. Onda ja spazim nekoliko neraspakovanih ViewSonic-a od 22`` koji su poredjani pored zida. Pitam. Tip odgovara kako NE MOZE DA MI IH PRODA. Zasto??? Zato sto su bili `na akciji` tokom juna, nisu se prodali i sad se vracaju u magacin. A ja stojim u prodavnici, pun k`o brod! Resio da iskesiram 20 i vise tisucca! A PRE MESEC DANA PRODAVAC IZ DRUGE PAKOMOVE PRODAVNICE (U BEOGRADU) MI SE JADA KAKO JE DIREKTOR SAZVAO GENERALNI SKUP ZAPOSLENIH I REKAO IM DA ZBOG SLABE PRODAJE NECE BITI PLATE U JULU I AVGUSTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
By the way - na kasi, u prodavnici u kojoj sam se raspitivao, stoji neki besni monitor od 24``, HDMI i tako dalje! Jadni ljudi , nema se, ne moze se, je li?!

Naravno, odem dalje i kupim Samsung 2250 itd, itd.

Grad Zrenjanin, prodavnica u Gimnazijskoj ulici.

:: To i ja mislim ali kad gazda stegne kais (to su uglavnom svi uradili) ne pomeze ni svakodnevno slanje mailova nabavci sa predlozima sta bi se najbolje prodavalo jer odma traze da im napravis plan koliko bi se toga prodalo i koliko treba naruciti jer u Srbiji se sve svelo na kompenzaciju a stranci samo traze keš a njega nema....

Daum ... 15.07.2009. 03:18 #128848

broj poruka: 12796
Po ITsvetu ima da se uzme Toxic 4890. Sto ne bi nju uzeo?

http://www.itsvet.com/proizvod/sapphire-radeon-hd-4890-1gb-gddr5-11150-01-20r-toxic/comp_comp_vga/130/1648

obradmi Kod nas ces najpre naci ASUS 15.07.2009. 08:29 #128854

broj poruka: 7723
Ovde im je centar za jugoistocnu Evropu,mada ima i Saphire ali malo teze naci.Ti ces dobiti adapter za Hdmi kad budes kupovao karticu to je u kutiji,u sustini to je isti digitalnio signal.I taj DVI i Hdmi imaju HD copy protection ,znaci samo je u pitanju adapter.
bunjevac RE: DAUM 15.07.2009. 15:01 #128905

Skupčja je jedno 50 EVRIĆA stim da kad malo nategnem VAPOR X dobijem TOXIC a 50 evrića danas nije za bacanje.A ljudi ja sam samo hteo da saznam cenu!!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs