Pozdrav svima. Stigla mi je korištena g.k. sa vidno promenjenim coolerom i stavljen je Zelman koji odlicno radi. Posto sam instalirao g. karticu ubo sam kabal za napajanje pored kabla za napajanje od coolera procesora. Kad se XP upali izadje mi upozorenje NVIDIA POWER Warning i kaze sledece :
graphic card is not reseiving sufficient power bla bla bla ... :) Cooler se vrti odlicno i lepo hladi ... sta ciniti ?
NMY .. brate mili , verovatno moje napajanje nea takav kabal ili ploca .. nemam pojma , na grafickoj kartici ima dzek ali ja nemam takav kabal ... kako bih to odradio ... ?
E da sam u Novom Sadu i ja bi to voleo ali Banjaluka je moj tretnutni grad. Moracu ispazariti taj kablic, Hvala sve jedno i reci mi koje napajanje moram da imam da bi terao 7900 GT nesto posebno ili ...
7900GT troši skoro duplo manje od recimo Radeona X1900XT , tako da će njega neki Chieftec 350W da tera i puca od smeha, bez obzira na to, drži se kvalitetnijih napajanja, nevezano za snagu.
:: E da sam u Novom Sadu i ja bi to voleo ali Banjaluka je moj tretnutni grad. Moracu ispazariti taj kablic, Hvala sve jedno i reci mi koje napajanje moram da imam da bi terao 7900 GT nesto posebno ili .. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.