Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Leadtek Winfast TV2100
STRANA 1 OD 1
dbqp Leadtek Winfast TV2100 13.07.2009. 18:28 T18768

status: user
broj poruka: 1368
Video rekorder je povezan sa kartom tako što je pozadi u njega utaknut scart adapter iz koga izlaze 3 činča od kojih žuti (video) ide u TV kartu a crveni i beli (audio) idu u zvučnu preko banane (sa jedne strane su činčevi sa druge 3.5mm džek).
Sa zvukom nemam problema, međutim ne znam kako da otklonim crnu traku sa desne strane, tj. kako da cropujem sliku da mi se ne vidi to crno i da se dole pri dnu ne vidi tracking odnosno šum.
Da li će povezivanje preko S-video kabla možda pomoći?
Kada povežem analognu kameru te crne trake se uopšte ne vide, a takođe ide preko činča.
Koji je program najbolji za capture? Ovaj PVR2 koji dolazi na CDu uz karticu nije loš... Mada nije ni previše dobar :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 13.07.2009. 23:49 #128505

status: user
broj poruka: 18472
Cekaj polako..Koje crne trake?Ako si snimao video zapise iz licne produkcije iz tog doba format video snimka je 4:3 i ako to gledas sad preko wide monitora naranvno da ces imati crne trake sa strane..Ovo je objasnjenje ako sam te dobro razumeo...

Green Green Grass of Home

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs