Jel ima neko driver za ovu plocu, pretrazio sam ceo internet i epox sajt ne moze nigde da se skine, pa ako neko ima da mi posalje bio bih mu vise nego zahvalan!!!
me sećanje služi to je soket 478 ploča, i drajveri za XP ti apsolutno nisu potrebni izuzev za zvučnu i mrežnu kartu koje možeš jednostavno da nađeš tako što ćeš vizuelno da pročitaš oznake na mrežnoj i zvučnoj i po njihovim oznakama svučeš drajvere
Plus Treba da nasnimis na Flopi disk Silicon Image Sil 3114 driver. Potreban ti je prilikom instalacije OS na SATA HD – F6.
:: me sećanje služi to je soket 478 ploča, i drajveri za XP ti apsolutno nisu potrebni izuzev za zvučnu i mrežnu kartu koje možeš jednostavno da nađeš tako što ćeš vizuelno da pročitaš oznake na mrežnoj i zvučnoj i po njihovim oznakama svučeš drajver :: :: Shit happens :: ::
Idi ti lepo na Epox-ov sajt, pa u download section, odaberi model ploče i skini drajvere koji ti trebaju. A evo ti i direktno link http://www.epox.com/downloads.asp samo odaberi model.
Ukoliko se ne snadjes za LAN i zvucnu, narezacu ti na CD (nadam se da ono 011 znaci da si iz Bg). Pozdrav! :: Plu :: Treba da nasnimis na Flopi disk Silicon Image Sil 3114 driver :: Potreban ti je prilikom instalacije OS na SATA HD – F6
Ma skinu bih ja sa epox sajta, probao sma milion puta ali prijavljujem mi neku gresku:S (530 Password not accepted.), a lepo sam se ulogovao sam userom i passom koju su mi oni poslali na mail:SSS....Liman hvala ti puno, ako se ne snadjem obraticu se! I da iz bga sam.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.