Monitor 22` koji ogranicen mi budzet na150e sta cu letovanje:)
STRANA 1 OD 3
zmajBG
Monitor 22` koji ogranicen mi budzet na150e sta cu letovanje:)
12.07.2009. 16:21
T18735
status: user broj poruka: 209
Ovako ima nekoliko koje sam gledao tusu ok 150e Samsung 2220LM Samsung 2243NW BenQ G2220HDA BenQ E2200HDA BenQ G2220HD Ako neko ima neku bolju ideju neka kaze. Jel ovi monitori sto sam nabrojao vrede nesto?
Lep je ne znam kakva je slika i to, a gde ima to da se kupi i koliko kosta????? Vidim da ima i DVI jel to nesto znaci? Imam je mon sa DVI-om 19` 4:3 ne znam koliko taj DVI znaci, nikada ga misam ukljucivao na analogni pa ne znam ima li kakve razlike.
Samsung 226BW nema na trzistu koliko sam mogao da primetim.Jedino sto sam mogao da nadjem 223bw ali i on je skuplji,negde oko 180 eur.Jel bi mogao da se na tih 150 Eur nategnes jos 50 i da kupis Samsung T220?Monitor je stvarno odlican,vredi svaku paru.
:: Lep je ne znam kakva je slika i to, a gde ima to da se kupi i koliko kosta???? :: Vidim da ima i DVI jel to nesto znaci :: Imam je mon sa DVI-om 19` 4:3 ne znam koliko taj DVI znaci, nikada ga misam ukljucivao na analogni pa ne znam ima li kakve razlike :: ::
Uzmi Samsung T200, iako je 2` manji od T220, 50 evra je jeftiniji, a ne gumiš skoro ništa jer je ista rezolucija....kvalitet je copy-paste. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ovo je zabranjeno samo to da ti kazem ako ne znas pravila, nemoj pogresno da razumes nista licno, imas berzu za tako nesto i mail.
@ZmajBG moje misljenjeje je da lcd mon koji je star min 2god ne treba da kupujes, da je neka kikiriki cena mozda i da razmislis ali 150e ja nikada ne bih dao za mon star 2god.
SKY on ima Samsung 971P i mislim da ne moze da za 150e dobije ono sto on ocekuje. T220 kao sto kolega rece je bruka i bolje sacekaj ako nemas sada nego da kupujes svasta.
U potpunosti. Jel posle 971P da ide na nesto sto je losije nema svrhe.
@ZmajBG sacekaj stavi na stranu 150e i dodaj jos 50tak i kupi pravu stvar. Jer sve te varijante koje si nabrojao od 150e naspram ovog T220 ne vrede tih para. Za 50e vise dobijas mnogo mnogo vise. Nemoj zuriti da se ne bi razocarao.
Poslusaj kolegu i mene ni prvi put nismo pogresili kada smo te savetovali za grafiku. I za T220 ne gresimo 1000%, kupices pravu stvar. I mislim da 2` vise, vredi.
T220 ima samo jedan problem, nalazi se između dve vatre, dakle kvaliteta i manje dijagonale sa jedne strane i solidnosti i full HD rezolucije sa druge strane. Obratiti pažnju. Istu cenu +- ima Samsung P2250, a 1920 x 1080. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ipak cu sacekati onda, nije mi hitno :: Dakle T220 :: Pa hvaaaaaala : ::
Re: RE Obratiti pažnju. Istu cenu +- ima Samsung P2250, a 1920 x 1080
12.07.2009. 19:15
status: user broj poruka: 12057
Ako bi imao neke koristi od 1920 x 1080, onda je bolji. Kapiraš me ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pa jel taj bolji od pomenutog?? :: Posto cu svejedno cekati da skupim jos malo novca :: Svaki predlog je dobro dosao :: :: ::
Ima gomila modela ne tvrdim da je T220 naj naj za taj novac. Mozda je Bax u pravu. Raspitaj se jos malo, ako imas vremena idi i do neke radnje gde su izlozeni da pogledas, ipak je najbolje ono sto se tebi najvise svidja. :) Mi smo ti dali neke osnovne koordinate, glavnu odluku ipak moras ti da doneses. :))))
Je fakticki nativna rezolucija jedne 24-tvorke.Ta rezolucija na monitoru od 22` nece nista doneti.Mali je panel da bi iskoristio adekvatno Full HD u svakom slucaju.Druga stvar,kad je gaming u pitanju bespotrebno jos vise zateze graficku kartu a da pri tom ne dobija vizuelni prikaz po standardu.Ako vec ide na 1920x1080 ili ti 1920x1200 bolje da kupi neku 24-tvorku i zavrsi posao.Dosli smo do zakljucka da za 200 i kusur eur je to neizvodljivo..U svakom slucaju momak nek sam odluci sta mu je priroritet.Ima i dobrih Viewsonic-a za finu cenu.
Šta reći onda za 17,4 panele u Laptopovima koji su 1920 x 1200 !!!, fakat sitno je, ali kome treba veča radna površina, a više para nema, to je rešenje. Zavisi od osobe, potrebe, mogućnosti. 2` nije neka razlika. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Je fakticki nativna rezolucija jedne 24-tvorke.Ta rezolucija na monitoru od 22` nece nista doneti.Mali je panel da bi iskoristio adekvatno Full HD u svakom slucaju.Druga stvar,kad je gaming u pitanju bespotrebno jos vise zateze graficku kartu a da pri tom ne dobija vizuelni prikaz po standardu.Ako vec ide na 1920x1080 ili ti 1920x1200 bolje da kupi neku 24-tvorku i zavrsi posao.Dosli smo do zakljucka da za 200 i kusur eur je to neizvodljivo..U svakom slucaju momak nek sam odluci sta mu je priroritet.Ima i dobrih Viewsonic-a za finu cenu :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.