Molim nekog ko moze da mi objasni na koji nacin se primete duhovi na lcd monitoru i kako ih videti.Ja kupio monitor ali neznam kako da ih vidim i kako to iuzgleda.
mozda trebas prvo da zapalis male crvene svece u krug oko monitora i da pustis neki horor film :) nego reci ti meni sta si upio i kakva je slika posto ja ocu da kupim 19" LCD ali se neckam koji da kupim
pa ja sam uzeo belinea 101715 i s obzirom na cenu ja sam prezadovoljan ja mislim da je dobar.Ali nisam se susreo sa tim duhovima pa sam hteo da proverim kako to izgleda
Postavi crnu pozadinu i po njoj brzo pomeraj beli objekat... Efekat je obrnuto proporcionalan brzini monitora... Sastoji se u tome sto ce ti na ekranu ostjati i delovi prethodnog frejma...
:: Postavi crnu pozadinu i po njoj brzo pomeraj beli objekat... Efekat je obrnuto proporcionalan brzini monitora... Sastoji se u tome sto ce ti na ekranu ostjati i delovi prethodnog frejma..
bas bedak necu vise moci da gledam fudbal u mraku koji se igra svetlecom loptom
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.