Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Ko vec nije video, Techland demo na Guru3d
STRANA 1 OD 1
Nikopol74 Ko vec nije video, Techland demo na Guru3d 10.07.2009. 20:56 T18699

status: user
broj poruka: 362
Najbolja grafika do sad. Prva igra sa tim enginom je Call of Juarez. Znam da je bila tema, ali ako je grafika kao u ovom demou, onda im svaka cast, PLUS optmizacija:) Techland su poljaci (koliko znam) i radili su Xpand rally i mozda jos nesto. Ima 100mb. Ako nam je to bliska buducnost, onda je to svetlo na kraju tunela....

life`s a bitch...and then you die.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE .... 11.07.2009. 02:54 #127718

broj poruka: 839
Jel to video snimak neki ili demo te igre? ae posalji link!

naso sam samo Techland Chrome Engine4 Demo ako je to?
Nikopol74 @gamer4life 11.07.2009. 03:26 #127725

Da, to je to, to je demo za Chrome Engine.Techland je kompanija koja ga je stvorila. To sto vidis JESTE optimizovana PC grafika, nije 3d animacija. Skini Call of Juarez, ja cu ga sutra probati, ali po slikama, grafika je BOLESNA:) On je, kao sto pise na kraju demoa, prva igra koja je upotrebila engine. Bitno je da cemo to sigurno videti u bar nekim buducim igrama

SkyFire Re: Ko vec nije video, Techland demo na Guru3d 11.07.2009. 03:30 #127728

broj poruka: 18472
Grafika kod Call of Juarez je stvarno bila vrh za ono doba a i sad.Sve je bilo maximalno odradjeno pocev od detalje i fizike,sve..Zao mi je sto drugi deo nije naslednik jer bi grafika bila garantovano jednaka crysis-u!

Green Green Grass of Home

:: Najbolja grafika do sad. Prva igra sa tim enginom je Call of Juarez. Znam da je bila tema, ali ako je grafika kao u ovom demou, onda im svaka cast, PLUS optmizacija:) Techland su poljaci (koliko znam) i radili su Xpand rally i mozda jos nesto. Ima 100mb. Ako nam je to bliska buducnost, onda je to svetlo na kraju tunela...
::
:: life`s a bitch...and then you die
Nikopol74 Koje doba? 11.07.2009. 03:42 #127730

Crysis? Crysis je dobar, ali plastican. Ono sto vidim na slikama (Call ofJuarez), a sutra cu uzivo, nije plastika...

A Techland Chrome4 Engine demo je....pa ako treba nesto reci osim mog prvog posta, onda se ja povlacim, a oni koji misle da Crysis ima bolju grafiku od Chrome Engina (sa guru3d-a), zalim ih...

SkyFire Re: Koje doba? 11.07.2009. 03:54 #127734

broj poruka: 18472
Ajd na...Cekam te..

Green Green Grass of Home

:: Crysis? Crysis je dobar, ali plastican. Ono sto vidim na slikama (Call ofJuarez), a sutra cu uzivo, nije plastika..
:: A Techland Chrome4 Engine demo je....pa ako treba nesto reci osim mog prvog posta, onda se ja povlacim, a oni koji misle da Crysis ima bolju grafiku od Chrome Engina (sa guru3d-a), zalim ih..
:: life`s a bitch...and then you die
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs