Dakle, imam sl. masinu: e7300, 9600GT, WD 320GB 16MB, 2GB rama 800MHz, LC POWER 550W... Trenutno koristim Widnows Vista Ultimate SP1. Imam problem sa zastarelim igricama, dakle Generals Command & Conquer Zero Hour i Age of Mythology seckaju... Age secka stalno, a Generals samo kad ukljucim 3vs3... Smanjivao sam rezolucije i detalje ali nista, probao razne drajvere, Patcheve, fixove, podesavanja za graficku... i nista ne pomaze... Igrice su fino klizile na staroja masini AMD 1700+, 1GB rama, nVidia MX440... A na ovoj seckaju... boze... E sad pitanje za vas, da li je problem do kompa ili do widnowsa? Kako ovo da resim? Sve novije igrice rade fenomenalno...
Prije ce biti da je do smrdljive Viste...Instaliraj XP pa probaj...
Independence is a state of mind
:: Dakle, imam sl. masinu: e7300, 9600GT, WD 320GB 16MB, 2GB rama 800MHz, LC POWER 550W... Trenutno koristim Widnows Vista Ultimate SP1. Imam problem sa zastarelim igricama, dakle Generals Command & Conquer Zero Hour i Age of Mythology seckaju... Age secka stalno, a Generals samo kad ukljucim 3vs3... Smanjivao sam rezolucije i detalje ali nista, probao razne drajvere, Patcheve, fixove, podesavanja za graficku... i nista ne pomaze... Igrice su fino klizile na staroja masini AMD 1700+, 1GB rama, nVidia MX440... A na ovoj seckaju... boze... E sad pitanje za vas, da li je problem do kompa ili do widnowsa? Kako ovo da resim? Sve novije igrice rade fenomenalno...
radi najnormalnije na Visti i stara i nova koju sam probao.... Trenutno koristim Vista Ultimate Service pack 2 64bit... Niti baguje niti imam i jedan problem, sve radi najnormalnije na Visti...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.