Po meni je za te pare ovo najbolji izbor! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nisam znao da su im toliko pale cene... U tom slucaju uzmi Sapphire 4850! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
e sada razmislio bi 4850 je na default-u brza ali vise struje vuce i toplija je ali koliko sam cuo kada se 4770 i 4850 oc do maxa 4770 je brza nemogu da se setim gde sam to video ali pogledaj par review-a.
Ako ne zelis da oc i imam dobro napajanja 4850 a ako imas slabije 4770 za ovo sto sam iznad reko proveri sam samo da te podsetim 4770 je 40nm sto znaci manje struje i manje toplote.
Ako uzimas 4850 pazi da bude sa dual slot cooler-om! Mnogo su hladnije! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: imam nekih 100 evra budzeta, koja bi kartica bila najbolja u tom opsegu cene, ati ili nvidia koja god ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.