Danima je trazim.. novu, polovnu.. prosto nevjerovatno da je niko nema do nedavno je asusova en6800gt pci bila u ponudi svih firmi.. ako neko ima takvu ili slicnu 6800gt u pci-e ili ako zna nekoga da prodaje moze li da mi se javi na tel 062/422674
Care, video sam tu graficku u MB-softu u Brankovoj br.8 (Beograd) pre 2-3 dana. Imali su je izlozenu u radnji. Ne mogu da se setim tacno kog je proizvodjaca bila (mozda MSI ali nisam 100% siguran). Ako je kojim slucajem ne nadjes tamo, onda probaj u HGspotu. Secam se da su i oni imali veliki broj izlozenih modela video kartica. Inace, imam InnoVisionovu 6800GT ali u agp verziji i mislim da je kartica fantasticna. Prost je uzivanje igrati nove igre sa ovim cudom.
Pa ako je ima negde i ja bih jednu, ali je jedini problem sto je izasao 7600gt koji je u Pakomu 189e, znaci taj 6800gt ne bi smeo da bude iznad 150e ali cisto sumnjam da mu je cena niza od 7600gt.
Ne znam zasto uopste traciti i kupavati tu karticu kada je zastarela i kada se za manje para moze uzeti bolja 7600gt karta! U svim testovima se pokazala kao bolja za nekih 10%, a i noviji je cim set takoda je kupovina 600gt bezsmislena!
VuKaSiN82 hvala ti.. nazalost nema vise zvao sam. urosk, nekim ljudima takva kartica treba zato sto se moze modovati u quadro.. ljudi heelp ima li ko 6800gt u pci dobro placam
Ako nemas nikog u Nemackoj ja nabavljam preko EBAY-a sve uz proviziju od 20% od izlicitirane cene + transportni troskovi (minimalna provizija je 10 eur)
Ja imam na prodaju "subject" A sto se modovanja u quadro tice, ako mislis na povecanje performansi u igrama, u zabludi si. Quadro koriste prof. graficari i ona blista u 3d moddeling okruzenju, ali je za gamere shit. 6800gt (ubrzana) je. po meni bolji izbor, od 7600, koja nema 16 vertex shadera (nis tolio vazni taktovi). Poz iz Kraljeva. ;)
:: Ja imam na prodaju "subject :: A sto se modovanja u quadro tice, ak :: mislis na povecanje performansi u igrama, u zabludi si :: Quadro koriste prof. graficari i ona blista u 3d moddelin :: okruzenju, ali je za gamere shit :: 6800gt (ubrzana) je. po meni bolji izbor, o :: 7600, koja nema 16 vertex shadera (nis tolio vazni taktovi) :: Poz iz Kraljeva :: ; :: :: :: Shto se modovanja tice slazem se, ali se ne slazem za 7600GT.Prvo 6800GT nema 16 vertex shadera vec 6, a ima 16 pixel shadera.A taktovi su izuzetno vazni,7600GT radi na 560Mhz naspram 350Mhz na 6800GT, a i 7600 ima efikasniji pajplajn, bolje radi AA , AF i HDR.Jedino ogranicenje kod 7600GT-a je 128 bitna magistrala ali to dolazi do izrazaja samo u visokim rezolucijama (preko 1600x1200).7600GT je definitivno brza kartica od 6800GT.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.