Imam Asus VW223B i gainward 9800 GT na 1024Mhz. Stavio sam najnovije drajvere za grafiku, sve zivo sam probao...slika treperi onako kao da nije dobar refresh rate. Uopste ne znam sta bi moglo da bude? Ima li ko slicnih problema? Posto je sve novo, reklamiracu, ali ne znam koje od ova dva...savet!
Najednostavnije resenje je da probas neki drugi monitor s tom grafickom,ili obrnuto. Ako je i tada isto,proveri da li si stavio za svaki slucaj dobro refresh rate(60). Nadam se i da si instalirao drajvere kako treba.
Sve je bilo u najboljem redu kada sam ga kupio. Sinoc ga ukljucim i desi se ovo o cemu sam pisao. Deinstalirao sam drajvere, stavljao nove. Nista ne pomaze. Refresh je 60! Sta moze da bude?
:: :: Sve je bilo u najboljem redu kada sam ga kupio. Sinoc ga ukljucim i desi se ovo o cemu sam pisao. Deinstalirao sam drajvere, stavljao nove. Nista ne pomaze. Refresh je 60! Sta moze da bude :: ::
Pored ovog problema sa treperenjem, izgubila mi se rezolucija 1680x1050. Dozvoljava samo 1600x1200. Da nije nesto do toga kako windows prepoznaje ovaj monitor? Mozda je win pobrljavio? Drajveri za njega inace ne postoje.
Imas u meniju monitora reset opciju ili da se vrate opcije na default,probaj da kliknes ako ima dugme za auto podesavanje ekrana i slike,ta rezolucija je do drajvera,probaj sa starim i proverenim drajverima i ako sa tim starim radi onda instaliraj nove
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.