Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Vredno li je cimanja????
STRANA 1 OD 1
Smederevac Vredno li je cimanja???? 03.06.2006. 17:27 T1854

status: user
broj poruka: 37

Dakle...imam ASUS EN6600 silencer koji se u ovim `letnjim` danima zesce greje a kuciste mi ne dozvoljava ubacivanje dodatnih kulera kaoko bi `smakao` koji stepen!Sve mi je nekako zao da dajem preko 2000din. za novu limariju kao i da srafim neko aktivno hladjenje a samo zelim da joj pomognem possto ide na 85-90c!!!Pitanje je:Da li uloziti 20-30e za prelazak na 6600gt ili to i nije osvezenje...,s`obzirom da sam jako zadovoljan `silencerom` sa kojim ubijam i 7700 u `03!!!Ili ipak naci neko resenje i cekati kintu i 760gt?!!!Hvala svima...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ludi ... 03.06.2006. 18:14 #6307

broj poruka: 568
pa kakvo je to kuciste koje ne dozvoljava ubacivanje ventilatora nije mi jasno
ja sam takve probleme grejenja resio kupovinom asus ta 212 limarije za 30e

Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Garson Re: Vredno li je cimanja???? 03.06.2006. 18:27 #6309

broj poruka: 736
::
:: Dakle...imam ASUS EN6600 silencer koji se u ovim `letnjim` danima zesce greje a kuciste mi ne dozvoljava ubacivanje dodatnih kulera kaoko bi `smakao` koji stepen!Sve mi je nekako zao da dajem preko 2000din. za novu limariju kao i da srafim neko aktivno hladjenje a samo zelim da joj pomognem possto ide na 85-90c!!!Pitanje je:Da li uloziti 20-30e za prelazak na 6600gt ili to i nije osvezenje...,s`obzirom da sam jako zadovoljan `silencerom` sa kojim ubijam i 7700 u `03!!!Ili ipak naci neko resenje i cekati kintu i 760gt?!!!Hvala svima..
Skupljaj za 7600GT ako si zadovoljan sa 6600.Inace to jesu visoke temperature ali kako je kartica pasivno hladjena onda i nisu.U cemu je problem?Pokushavash da je overklokujesh ili shta?
urosk Skupljaj za 7600gt-a 03.06.2006. 18:35 #6310

broj poruka: 462
Za te pare sto ces uzeti novo kuciste bolje uzmi 6600gt i resices problem jer se
, jer ces primetiti razliku, dosta je brza i bices miran nekih godinu dana sigurno ako ne i duze! To sto se tvoja malo vise greje je zato sto si je kolkno pa je i normalno. A ako mozes da skupis nekih 120eur onda naravno uzmi 7600gt koji je 200eur ali ako ti nije hica sacekaj malo pasce mu cena bar na 170eur, a tvojoj ne moze da padne nesto preterano!

alexander 7600GS 03.06.2006. 20:48 #6313

To i nije toliko strasna temperatura (sa obzirom na pasivno hladjenje i overklok), slicno se greje i 6600GT. Probaj da stavis neki manji kuler direktno na karticu imas ih u BG elektroniku.Ako vec kupujes novu kartu onda razmisli o 7600GS ona je malo bolja od 6600GT manje se greje a kosta 120E.

Smederevac Pozdrav... 03.06.2006. 21:52 #6314

Znate kako...,silencer serija i jeste predvidjena za jako dobro opremljena kucista,provetrena...,moguce da mene dodatno muci i to sto joj za vrat `dise` tv-kartica...tj.svi slotovi su mi zauzeti ali izmedju nje i tv.gotovo da nema lufta!!!Kuciste mi sa stare `trojcice` i imam jedino od `pozadi` mesta za jedan kuler koji je u visini proceora ali kako nemam problema sa njegovom temp. vredi li ubaciti bar jedan i kakav,koju svrhu ce imati?!
gGde to ima 760GS za 120 evrica?!!
Momci znate li nekoga sa kime bi mogao da uradim takav neki posao prelaska uz moju doplatu od 20-25e?!!Moja je nova...`stara` skoro 2 meseca,ali nekako me kroz zivot prate sve pasivnjaci a mislim da cu biti zadovoljniji...!!!Hvala vam...

Garson Re: Pozdrav... 03.06.2006. 22:11 #6315

broj poruka: 736
:: Znate kako...,silencer serija i jeste predvidjena za jako dobro opremljena kucista,provetrena...,moguce da mene dodatno muci i to sto joj za vrat `dise` tv-kartica...tj.svi slotovi su mi zauzeti ali izmedju nje i tv.gotovo da nema lufta!!!Kuciste mi sa stare `trojcice` i imam jedino od `pozadi` mesta za jedan kuler koji je u visini proceora ali kako nemam problema sa njegovom temp. vredi li ubaciti bar jedan i kakav,koju svrhu ce imati?
:: gGde to ima 760GS za 120 evrica?!
:: Momci znate li nekoga sa kime bi mogao da uradim takav neki posao prelaska uz moju doplatu od 20-25e?!!Moja je nova...`stara` skoro 2 meseca,ali nekako me kroz zivot prate sve pasivnjaci a mislim da cu biti zadovoljniji...!!!Hvala vam..
Ako ima mesta za 1 kuler obavezno ga stavi, predpostavljam da se radi o 80mm kuleru.Club-3D 7600GS za 120e imash u Imtelu, koshta kao i 6600GT a brza je.U Imtelu imash i Club-3D 7600GT koji je skoro duplo brzi od 6600GT, pa ti vidi shta ti se najvishe isplati.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs