Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
LCD 17" preporuka
STRANA 1 OD 1
ludi LCD 17" preporuka 01.06.2006. 09:07 T1846

status: user
broj poruka: 568
Treba mi navedena luksuzarija (LCD 17") pa me zanima sta bi mi preporucili ???
Cisto me zanima ako neko ima neki kratak komentar na razna imena poput: HYUNDAI, ACER, ASUS, SAMSUNG, PHILIPS, LG, ... ima ih puno

Ali i da li neko ima iskustva sa `low-price` primercima poput BELINEA ili KOPERNIKUS da li vrse poso ???

Monitor mi NE TREBA za igranje igrica i nista slicno sto bi od njega zahtevalo posebne sposobnosti.

HVALA (`fala)

Licence to kill
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
urosk Sve jedno 01.06.2006. 09:58 #6271

broj poruka: 462
Kao i uvek ja bi ti preporucio philipsa x ili b seriju jer su iyvrsni a plus daju garanciju na 0 mrtvih pixela pune tri godine! Ali posto ya to treba odvojiti nekih 280,300 eur a vidim da tebi performanse nisu bitne i da nisi perfekcionista onda bi ti neki samsung 740n ili belinea zavrsila posao. Ako ti je jedino cena bitna onda necces pogresiti ako uzmes pomenute modeli, ili lg ili philipsa-c seriju koja je nekih 220eur! Sve u svemu nema neke razlike izmedju te low price varijante, samo izaberi koji ti se najvise svidja!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shkomi Samsung 01.06.2006. 14:50 #6277

broj poruka: 852
Samsung iz serije N. Ok odnos cena kvalitet, ne daj boze ako nesto gekne, mnogo je manji problem naci deo za samsung neko za belinea ili .........

Devize devize bonda elema

alexander Hyundai 01.06.2006. 18:15 #6280

broj poruka: 37
Samsung je dobar monitor ali za 740N nemas garanciju na 0 bad pixels.Imas Hyundai B71A u Imtelu kosta oko 235E a daju garanciju na nula mrtvih piksela.

topa Belinea 03.06.2006. 16:06 #6304

broj poruka: 30

Ja sam uzeo belinea 17 i prezadovoljan sam,jeste da je to prvi moj monitor lcd ali je on lepo izgleda dobru cenu a kvalitetom sam ja zadovoljan tako da bih ti i preporucio bas njega.A inace sam jurio jedno 3 meseca da kupim neki drugi ali zbog tolike jurnjave sam se odlucio na Belinea i bio je pogodak za sad.
bungabanga hm.... 08.06.2006. 09:47 #6371

status: client
broj poruka: 4
Nije los izbor 740N Samsung....sa PDV u MP je oko 260 eur....ima ga u TNT-u u Kolubarskoj.
Ili ako zelis lepe pare da potrosis onda uzmi neki iz serije View Sonic-a sa 3ms :)

ludi Re: Belinea 08.06.2006. 22:42 #6379

Licence to kill

::
:: Ja sam uzeo belinea 17 i prezadovoljan sam,jeste da je to prvi moj monitor lcd ali je on lepo izgleda dobru cenu a kvalitetom sam ja zadovoljan tako da bih ti i preporucio bas njega.A inace sam jurio jedno 3 meseca da kupim neki drugi ali zbog tolike jurnjave sam se odlucio na Belinea i bio je pogodak za sad

koji si uzeo ??? ja cu 10 17 25 najverovatnije nude ga ovde za 185 jevreja a i karakteristike su mu dobre kolko vidim i koliko mogu da uporedim s drugima
i jos nesto ako si uzem model sa zvucnicima, posto druge ja video nisam, valjaju li ista ja imam neki ultra shit 2.1 sistem od 500 kinti i kapiram da bi ti zvucnici u monitoru trebalo da su bolji te da mogu i njih da koristim sasvim zadovoljavajuce ???
topa Belinea 11.06.2006. 15:17 #6400

broj poruka: 30

pa ja sam uzeo 101715 i to je to dobro sveukupno a i 101725 naravno da je isto dobar i malo lepši ai ima dvi prema tome odluci se za njega pa i zbog cene jer sada tako jeftin pa za kasnije imas love koja ti ostaje jer nisi kupio neki skup .Neznam ja kad bih ponovo uzimao tft opet bih uzeo belinea ali mozda taj 10 17 25

ludi ... 11.06.2006. 20:44 #6411

u potpunoj sam zabludi, neki kazu da nije pravo vreme za kupovinu tft-a kao tehnologija je jos u razvoju treba sacekati.
nisam pametan
eto ti hvalis belineu a neki ga kude
ima li neko ideju kad bi moglo doci do neke stabilizacije cena LCD-a ili do nekog navodno povoljnog trenutka za kupovinu istog?

Licence to kill

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs