Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ATI driveri tesko sr@nje!
STRANA 1 OD 5  
SkyFire ATI driveri tesko sr@nje! 30.06.2009. 20:04 T18447

status: user
broj poruka: 18472
Imao sam problem sa Igrom Call Of Juarez Bound Of Blood tema :

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=18431&forid=26&katid=6

Driver Ati Catalyst 9.6..Znaci nije hteo da pipne ovu igru.Zakuca mi racunar,crn ekran stoji,svremena na vreme se ceo sistem slogira cak i u 2d aplikacijama!Pustim HD film on secka ,DVD sve jedno!
Isavsi logikom da imaju problema sa driverima tj da im je to iskonska boljka vratio sam verziju 9.5 i sad sve radi kako bi trebalo!!!

Toliko o kvalitetu ATI Drivera..Ubedjujte nekog drugog i lazite sami sebe.Ovo su gola govn@ od drivera!

I da se covek pita,sto mi je sve ovo trebalo da se nerviram?Ej bre,vozim zeleno i nikad nemam cimanja!Prvom prilikom ovo ide van kucista i vraca se zver!

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 30.06.2009. 20:08 #125084

broj poruka: 8138
Ja sam to pricao,ali su me puno njih izuli.Sto je najgore,lazu sebe.

Jos jednom cu da ponovi,ATI drajveri-g*vna nevidjena.Pola igrica mi nisu radili sa njima.

The Way It`s Meant To Be Played

acayo nVidia... 30.06.2009. 20:15 #125085

broj poruka: 851
ja sam instalirao najnoviju verziju drajvera 186.18 za nVidiu na asusovom sajtu pise poboljsanje performansi na nekim igricama i do 40%.sutra malo!jedino sto sam primetio jeste pad performansi i seckanje cak i na nekim nezahtevnim igricama tipa CS 1.6.jeste da graficka nije bog zna sta (Asus 8600GT Magic) ali sa starijom verzijom drajvera je mnogo bolje radila.

SkyFire Idi bre covece.. 30.06.2009. 20:15 #125086

Pa ja ako treba da bacam graske od igre do igre dal ce koja da radi i da idem kod vidovite Zorke da mi kaze kad ce izaci stabilan driver koji mogu da koristim ma hebo bre ti sve ovo.Nije vredno nerviranja!
Malo pre sam toliko bio ljut,ne podnosim kad mi masina nije rock stabile a kamo li ovakvi crash-evi da se dogadjaju!Ovo je uzas nevidjeni!

Izuvace oni sami sebe vremenom.Ne lazu oni nikog drugog sem samog sebe.

mmilance A ovi sto hvale ati kartice.... 30.06.2009. 20:22 #125092

broj poruka: 8

`Zvuce` kao da rade za nase preprodavce ati krseva.

philaemos ... 30.06.2009. 20:23 #125093

broj poruka: 2743
Nazalost, meni odredjeni video sada secka prvih 10-takk sekundi kada se pusti, i cim sam snimio 9.6 kad god desnim klikom uradim refresh ekrana ili kliknem desnim na properties na neki od drajvova u My Computer pukne mi explorer, pa se ugasi i ponovo upali (nije u pitanju restartovanje grafike, ona atijeva opcija). Ja rekoh otisao mi Win, snimio sinoc svezu instalaciju Viste x64, i opet isto. Programi koje koristim su isti vec duze vreme, promenio sam samo drajvere za grafiku.

DmasteRNo1 Pa kupite DžiFosa 30.06.2009. 20:26 #125095

broj poruka: 6102
I rešite se bede. Nemojte samo da kukate, molim vas.

Šefe, koji ti je vrag?

dautovic Re: ATI driveri tesko sr@nje! 30.06.2009. 20:30 #125097

broj poruka: 2855
Imam 4870 9.6 catalist igru sam skinuo pre 2h iigramje najnormalnije

sve max 1680x1050 70-100fps

Ko zna zna ko, ne zna ide u skolu :)

:: Imao sam problem sa Igrom Call Of Juarez Bound Of Blood tema
::
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=18431&forid=26&katid=
:: Driver Ati Catalyst 9.6..Znaci nije hteo da pipne ovu igru.Zakuca mi racunar,crn ekran stoji,svremena na vreme se ceo sistem slogira cak i u 2d aplikacijama!Pustim HD film on secka ,DVD sve jedno
:: Isavsi logikom da imaju problema sa driverima tj da im je to iskonska boljka vratio sam verziju 9.5 i sad sve radi kako bi trebalo!!
:: Toliko o kvalitetu ATI Drivera..Ubedjujte nekog drugog i lazite sami sebe.Ovo su gola govn@ od drivera
:: I da se covek pita,sto mi je sve ovo trebalo da se nerviram?Ej bre,vozim zeleno i nikad nemam cimanja!Prvom prilikom ovo ide van kucista i vraca se zver
:: I Want to believe - The truth is out there
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 30.06.2009. 20:36 #125101

broj poruka: 19012
::Imao sam problem sa Igrom Call Of Juarez Bound Of Blood tema

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=18431&forid=26&katid=6

Driver Ati Catalyst 9.6..Znaci nije hteo da pipne ovu igru.Zakuca mi racunar,crn ekran stoji,svremena na vreme se ceo sistem slogira cak i u 2d aplikacijama!Pustim HD film on secka ,DVD sve jedno!
Isavsi logikom da imaju problema sa driverima tj da im je to iskonska boljka vratio sam verziju 9.5 i sad sve radi kako bi trebalo!!!

Toliko o kvalitetu ATI Drivera..Ubedjujte nekog drugog i lazite sami sebe.Ovo su gola govn@ od drivera!

I da se covek pita,sto mi je sve ovo trebalo da se nerviram?Ej bre,vozim zeleno i nikad nemam cimanja!Prvom prilikom ovo ide van kucista i vraca se zver!:

eto, sada kad si se cak i ti u to uverio, mozes da predjes na nV.
SkyFire U pravu si ko zna on zna a ko ne zna pravi se da zna! 30.06.2009. 20:38 #125102

ATI 4870 se ponasaju shodno tome kakav bios nose.Kartica koja je sama po sebi problematicna.Da sam samo znao da su problemi ovakvih razmera koje sam do sad proziveo ,znaci ne moram ni da uporedjujem sa nvidiom ovo bre nikad nebi ubacio u kuciste!I o cemu ja sa vama da pricam?Trebas svaku sitnicu da gledas da bi ti graficka radila kako treba..Generalno sa ATI-jem postoje problemi koji idu na zivce.Pa ne postoji ova tema za dzaba :

Resenje za sve ATI probleme :

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=180127

Ako koza laze rog ne laze!

obradmi Mene isto zaebavaju Ati driveri 30.06.2009. 20:40 #125103

broj poruka: 7723
kako instalisem nove ,karta radi sve bolje i bolje ,ne znam da li tu ima pomoci.

Zez malo.
Sky napisi email Ati -iju sa tim bug-om sto navodis.Nema smisla stvarno.
dautovic Re: U pravu si ko zna on zna a ko ne zna pravi se da zna! 30.06.2009. 20:41 #125104

NIkog do sad nisam video da se zali na igru a da ima ATI...

Ja gledam i HD filmove...nemam ama bas nikakvih problema...

JBG ti furaj sta hoce i radi sta hoces...tvoja stvar

Poz

:: ATI 4870 se ponasaju shodno tome kakav bios nose.Kartica koja je sama po sebi problematicna.Da sam samo znao da su problemi ovakvih razmera koje sam do sad proziveo ,znaci ne moram ni da uporedjujem sa nvidiom ovo bre nikad nebi ubacio u kuciste!I o cemu ja sa vama da pricam?Trebas svaku sitnicu da gledas da bi ti graficka radila kako treba..Generalno sa ATI-jem postoje problemi koji idu na zivce.Pa ne postoji ova tema za dzaba
:: Resenje za sve ATI probleme
:: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18012
:: Ako koza laze rog ne laze
:: I Want to believe - The truth is out there
ttate Re: Re: U pravu si ko zna on zna a ko ne zna pravi se da zna! 30.06.2009. 20:50 #125105

broj poruka: 366
Tebe Ati driveri i ne smeju da zezaju kad su tvoj idoli Bjekovic i Zecevic.

:: NIkog do sad nisam video da se zali na igru a da ima ATI..
:: Ja gledam i HD filmove...nemam ama bas nikakvih problema..
:: JBG ti furaj sta hoce i radi sta hoces...tvoja stva
:: Po
:: :: ATI 4870 se ponasaju shodno tome kakav bios nose.Kartica koja je sama po sebi problematicna.Da sam samo znao da su problemi ovakvih razmera koje sam do sad proziveo ,znaci ne moram ni da uporedjujem sa nvidiom ovo bre nikad nebi ubacio u kuciste!I o cemu ja sa vama da pricam?Trebas svaku sitnicu da gledas da bi ti graficka radila kako treba..Generalno sa ATI-jem postoje problemi koji idu na zivce.Pa ne postoji ova tema za dzaba
:: ::
:: :: Resenje za sve ATI probleme
:: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18012
:: :: Ako koza laze rog ne laze
:: :: I Want to believe - The truth is out there
doca80 Evo vec vidim da ce od ovog da ispadne novi vic 30.06.2009. 20:53 #125106

broj poruka: 3053
Chuck Norris nema problem sa ATI drajverima,ATI drajveri imaju problem sa Chuck Norris-om!!!

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

dautovic Re: Re: Re: U pravu si ko zna on zna a ko ne zna pravi se da zna! 30.06.2009. 20:56 #125107

Bas tako...

Samo nisu oni moji idoli...Zeka je lopov .)

Ako vec picamo o idolima, moj je prof dr Dule Vujosevic

pozdrav

:: Tebe Ati driveri i ne smeju da zezaju kad su tvoj idoli Bjekovic i Zecevic
:: :: NIkog do sad nisam video da se zali na igru a da ima ATI..
:: :: Ja gledam i HD filmove...nemam ama bas nikakvih problema..
:: :: JBG ti furaj sta hoce i radi sta hoces...tvoja stva
:: :: Po
:: :: :: ATI 4870 se ponasaju shodno tome kakav bios nose.Kartica koja je sama po sebi problematicna.Da sam samo znao da su problemi ovakvih razmera koje sam do sad proziveo ,znaci ne moram ni da uporedjujem sa nvidiom ovo bre nikad nebi ubacio u kuciste!I o cemu ja sa vama da pricam?Trebas svaku sitnicu da gledas da bi ti graficka radila kako treba..Generalno sa ATI-jem postoje problemi koji idu na zivce.Pa ne postoji ova tema za dzaba
:: :: ::
:: :: :: Resenje za sve ATI probleme
:: :: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18012
:: :: :: Ako koza laze rog ne laze
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
Dachman Drajveri 30.06.2009. 21:12 #125108

broj poruka: 630
Interesantno kako uvek samo se cenjeni Sky zali na njih i krece sa ovakvim temama, kao sto i uvek samo on ima problema sa ATI-jem.
Kada pojedinci imaju problem sa necime ne treba slepo da se generalizuje jer to nikako nije objektivno,vec je to pitanje individualne stvari...
@eseses: Nema sta ja da lazem sebe a pogotovo nekoga drugoga,za sada koliko koristim ovu 4870X2 nisam se susreo ni sa jednim problemom ni u jednoj igri koju sam probao do sada.A mogu ti reci da sa mojom proslom GTX260 sam se susretao i te kako na nekim igrama.Nikada nisam favorizovao ni jedne ali nisam ni pljuvao po ni jednima.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 30.06.2009. 21:43 #125116

broj poruka: 1586
Samo jednom imao problem sa ATI drajverima. Kada se pojavila Vista, vec sledeci drajveri nisu pravili probleme.

Ma samo opusteno Sky, garant ATI u tvojoj masini ljubomorise, stalno pricas kako ces da ga menjas, sada te namerno nervira

obradmi Ma osetio Ati sa kim ima posla 30.06.2009. 21:47 #125118

broj poruka: 7723
pa odbio poslusnost gazdi.
darkoc78 re: 30.06.2009. 21:55 #125122

broj poruka: 467
Evo jedan primer.
Moj kum i ja imamo maltene iste racunare, ista ploca, isti procesor, ista kolicina memorije (mada razliciti moduli) samo on ima nvidia grafiku, a ja atija. Kod mene Cod5 radi bez problema, a kod njega od par razlicitih verzija igre ne radi nijedna, probano naravno sa raznim lekicima.
Sta ja sad treba da krenem da pljujem po nvidiji samo zato sto ne radi jedna igra? Mislim da to stvarno nema smisla i sasvim sam siguran da sto se drajvera tice ima problema i sa jedne i sa druge strane jer sam i ja izmenjao i atije i nvidije i znam o cemu pricam. A to da na nvidiji sve radi ko podmazano a na atiju ne radi nista obesite macki o rep i palite neku tamo babu.
mikruli RE: ATI driveri tesko sr@nje! 30.06.2009. 21:58 #125123

broj poruka: 56
Do pre par meseci imao sam Sapphire HD 3870 i nikada nisam imao nikakvih problema sa ATI-jevim upravljackim programima (jedno pet godina , od 9600 Pro). Cim sam presao na NVIDIA-u more problema. Gotovo nijedan njihovog upravljacki program ne radi ispravno na Winodows XP x64. Ne da ne radi nego se sistem odmah zamrzne. Toliko o hvaljenim NVIDIA upravljackim programima koji su stvarno gomila dubreta. Sky idi malo na forum NVIDIA da tamo malo pogledah plac i kuknjavu u vezi NVIDIA upravljackih programa koje toliko hvalis, a pljujes na ATI.

TheBear Evo ja imam 30.06.2009. 22:12 #125128

broj poruka: 6502
na laptopu HD2600 i drajvere Catalyst 9.6 a na desktopu 9800GTX+ i najnovije nVidia 186.18... I Call of Juarez Bound in Blood radi bez problema na obe karte, na laptopu je Vista Ultimate 32bit, a na desktopu je Vista Ultimate 64bit...
Ja niti sam imao problema nekada sa Ati drajverima niti sa nVidia sto se tice igara uvek stavim najnovije i sve radi bez ikakvih problema...

MaliAbner Ha, ha, ha... kad nema svade opali po ATi-ju da krene... 30.06.2009. 22:14 #125129

broj poruka: 7769
Nebeski nema nikakvih problema sa ATi uporavljackim programima sve radi kako valja.
Win 7 64 bit + Catalyst 9.6 nema problema i to pazi samo reinstal nVidija drajvera i instal samo DD 9.6, jedino je masseffect odbio poslusnost.

Pomenuti Juarez radi glatko ko decije dupence.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Sub-Z Ako ti je Ati toliko sranje... 30.06.2009. 22:16 #125131

broj poruka: 1621
Koji moj si ga ubacivao u kuciste? Takodje ne razumem tu ostrascenost tipa `vraca se zver`...koja zver? Optimus Prime? Vecinu rasprava koje ovde vodite gledam sa strane jer se ne lozim ni na AMD/Intel kao ni na nVidiu/Ati...Jedno je da si Srbin pa mrzis Hrvate/Siptare(iz objektivnih ili subjektivnih razloga)...Ali da mrzis komponente konkurentnog proizvodjaca...van pameti. Idite na Adu na basket pa se lozite...

Fiat iustitia, et pereat mundus

dautovic Re: Ako ti je Ati toliko sranje... 30.06.2009. 22:21 #125133

bravo za basket na adi, ali vise volim fudbalicu...

lepo si rekao to sam i ja pomenuo par puta...bolesno je izopaceno da neko mrzi neke komponente i proizvodjace, to je za strucna lica da pogledaju sta nije uredu sa takvim umom...

Al dobro ima nas raznih...

:: Koji moj si ga ubacivao u kuciste? Takodje ne razumem tu ostrascenost tipa `vraca se zver`...koja zver? Optimus Prime? Vecinu rasprava koje ovde vodite gledam sa strane jer se ne lozim ni na AMD/Intel kao ni na nVidiu/Ati...Jedno je da si Srbin pa mrzis Hrvate/Siptare(iz objektivnih ili subjektivnih razloga)...Ali da mrzis komponente konkurentnog proizvodjaca...van pameti. Idite na Adu na basket pa se lozite..
:: Fiat iustitia, et pereat mundus
markopvict Re: Ha, ha, ha... kad nema svade opali po ATi-ju da krene... 30.06.2009. 22:22 #125134

broj poruka: 4515
Fetis mu je da ga napusavaju!
Decko voli da bude u centru paznje...
Idi malo vozi zapregu po svom selu, bices glavna faca.

- - - -
POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!?
-

:: Nebeski nema nikakvih problema sa ATi uporavljackim programima sve radi kako valja
:: Win 7 64 bit + Catalyst 9.6 nema problema i to pazi samo reinstal nVidija drajvera i instal samo DD 9.6, jedino je masseffect odbio poslusnost
:: Pomenuti Juarez radi glatko ko decije dupence
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
Pisko Forum 30.06.2009. 22:24 #125135

broj poruka: 6651
Svrha ovog, a i mnogih drugih foruma, što na srpskom, što na svetskom jeziku, je da pomognu u nevolji i nezanju, onda kada sve drugo izda.
Tako, kad vam se desi problem, pitajte, i, neko će vam pomoći. Pa bila to ATI ili nevidimja.....
Pljuvanje usled neznanja i nesposobnosti da se nešto instalira, potera, ugradi, dogradi... samo je poziv da se dobije što više glasova ZA ili PROTIV na forumu, da bi se na nenaučan i uličarski način (zakonom ulice, mase) umesto činjenicama, preglasala istina.

Proizvodni proces nVidije je katastrofa. Kaskaju za ATI-jem kao AMD za Intelom.
Broj faličnih i uvaljenih grafičkih procesora koji se, naročito u lap-topovima vraćaju u garantnom roku, finansijska je katastrofa nVidije.
Osim što je proizvodni proces ATI-ja ekonomičniji, i PCB kartica je duplo jednostavniji i jeftiniji za proizvodnju (256 naspram 512..... pretvoreno u 4 slojni PCB naspram 8 slojnog ili više....).
I, na kraju: prodaja: tu je ATI nakon perioda kada je bio i brži i sporiji (sada je, npr. sporiji, ali odjednom sve zabole qz zbog toga..., prodaja im ne pada) značajno umlatio nvidiju.
I, da, ako nas Intel ne iznenadi (nVidija, kladim se... neće), AMD-ATI ima najveću šansu da skarabudži CPU-GPU na isto parče podloge.... e, sad, ja od toga ništa previše ne očekujem, osim za notebookse, gde bi moglo, ali, samo moglo... da se dobije nešto... naravno, uz povećanje potrošnje... ma, otom potom. Ko bude bolji, nek` se bolje prodaje, a, paljevine su ko` beli fosfor, ne daju se ugasiti, nego uvek ponovo planu.
P.S. Lep odziv za ovako moronsku temu....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs