Pozdrav svima, imam jedan malo cudan problem sa grafikom na monitoru. Reinstalirao sam sistem na svom racunaru win, drajvere sve... i pojavio mi se cudan problemcic, nisam siguran da sam ga pre video a manifestuje se tako sto kada otvorim bilo koji prozor na desku i povlacim ga misem dijagonalno ivice prozora su mi na nekim mestima horizontalno isecene i pomerene u suprotnu stranu od one ka kojoj vucem prozor. pokusao sam sve sto znam od reinstalacije drajvera do setovanja softvera ali nista nije pomoglo. menjao sam monitor da bih video dali je mozda do njega ali nije. Menjao sam konekcije sa dvi na vga port ni to nije dalo nikakve rezujtate. Na kraju sam pogledao i dugi racunar kad ono ista situacija i kod njega!!! A pri tome igre i sva grafika rade savrseno bez ikakvih smetnji. Ako je neko imao slican problem, ljudi pomagajte. Ovo vidim prvi put.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.