Koliko vredi ovaj monitor star 7-8 meseci. Sta dobijam sa 2ms i 75 hertz. Vecina LCD radi na 60 hertz, a CRT na 85. Koliko vam je bio težak-dobar prelazak sa CRT na LCD .
Recimo da vredi oko 100e. Ne bi dao više. Adapatacija zavisi od samog panela, na neke monitore ja još uvek ne mogu da se naviknem, u smislu ne daju se kalibrisati onako kako ja hoću. Monitor svakako prvo probaj pre kupovine....ASUS ima dobru kolorimetriju, ali jake boje (saturaciju) i kontrast. I obrati pažnju na zamućenost slike u uglovima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
izvini, ali ko ti je rekao da radi na 75 Hz? ja imam taj monitor vec godinu dana tacno, i na 1680x1050 radi na 60Hz. grafika je 3870 512 MB DDR4... inace, slika je sasvim ok imajuci u vidu da je VGA prikljucak, ne DVI...nema nekog preteranog probijanja pozadinskog osvetljenja (primeti se tek u mrklom mraku malko u gornjem i donjem delu ekrana)...bax ti rece, i to je istina da ima jake boje, ali se to da regulisati...ja nisam primetio zamucenost slike u uglovima, ali moram da napomenem da sam tek iz treceg puta dobio ispravan primerak :S i da, ne vredi vise od 100 evra sad, toliko star.
Sa Asus monitorima imam losa iskustva.Imao sam Asus 193S,probijanje pozadinskog osvetljenja je neopisiva,znaci haos!Mada,ne mora da znaci da su svi takvi,samo navodim moje licno iskustvo.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.