Starija drljava masina, ATI 1950pro-AGP radi na: ABIT ploci ??? ( 2xsata 2xata fdd....etc,etc) full intel 2.66Mhz (512 cash) 2x1Gb kingston DDR1 OS-xp pro corp.... Nikada nisam voleo ATI-ja, ali ovo mi je iskrslo povoljno, ali cini mi se da i zvanicni komplet drajvera sa sajta ATI-ja , gusi racunar (pre je tu bila asusova 7600GS) retko se igram, ali mi smeta dok se OS pridigne svo ono vreme koje Nvidiji nije trebalo Pc je `storage` koji po neki put zaigra GRID ili neki od starijih NFS jer sam klincu napravio novo od asusa P5qSE i 9800GT, a ja pisem sa lapa COMPAQ 6710b, al ipak mi smea tromost ATI-JA,.... KOJI JE PRAVI DRAJVER ZA MENE???
da li si lepo ochistio nVidia drajvere pa instaliraj novi drajver za tu kartu. 9.3 je poslednji drajver za 1950 seriju. `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
znam da je to moje bajato...al Nvidia koju poklonih bese mnogo manje zahtevna i stabilnija, sve je to isto radila ko i ova ATI-jeva AGP-mrak, pa mi se sve cini da me guse suludi drajveri
1. Uninstaliraš drajvere od grafičke koju trenutno koristiš, i od nVidie ako su ostali, reset. 2. Čišćenje drajvere Drive Cleanerom Platinum, (i ATI i nVidia) reset. 3. Instalacija svežih ATI Catalyst drajvera. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ne morash se truditi Baxe, nauchio je da izbrishe drajvere. Reche tako.
`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
:: :: 1. Uninstaliraš drajvere od grafičke koju trenutno koristiš, i od nVidie ako su ostali, reset :: 2. Čišćenje drajvere Drive Cleanerom Platinum, (i ATI i nVidia) reset :: 3. Instalacija svežih ATI Catalyst drajvera :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: ::
Ja trenutno koristim Ati-a 1950pro MSI,jer mi je 88oogts na reklamaciji,i mogu reci da radi odlicno.Instalirao sam 9.3 drivere,i sve radi odlicno.MOHA Airborne,Grid itd.Mislim da ti dotrajali windows pravi problem kao sto rekose ostali.Drajvere sam skinuo sa zvanicnog AMD-ovog sajta.Pozz.
Zato Gile,sto ti na AMD -ovom sajtu kada ukucas model kartice ponudi odgovarajuce drajvere.To ne znaci da nece dobro raditi sa najnovijim,ali za tu vrstu karte preporuceni su 9.3 drajveri.
Zato Gile,sto ti na AMD -ovom sajtu kada ukucas model kartice ponudi odgovarajuce drajvere.To ne znaci da nece dobro raditi sa najnovijim,ali za tu vrstu karte preporuceni su 9.3 drajveri.
ATI pocev od 9.4 verzija podrzava samo seriju od HD2xxx/HD3xxx i HD4xxx,znaci za starije karte poslednja oficijelna verzija je 9.3!!! Mada uvek mozes modifikovati drajvere,i mozda ipak instalirati noviji drajver...A o svemu mozes opsirnije da citas na GURU3D sajtu....
ta kartica nije ni malo za potcenjivanje....ona jako lepo radi....gotovo sve igre ces moci da pokrenes....naravno da nije u rangu najnajnovijih kartica...ali to je saasvim saasvim pristojna grafika!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.