i dali nam testove iz prve ruke...srpske testove,lika znam jer radi servis telefona,a ovo sto su uradili je zbog toga jer se nisu mogli sloziti cija je masina jaca...bas kao ja i moj kolega od pre nekih mesec dana... neko je ovo vec video....
ali zakljucak `...problem su samo Crysis, FarCry2 i Stalker...` ne stoji. Naime, prema mojim zapazanjima FCry2 je daleko manje zahtevna igra od svoga starijeg brata, a Stalker je tu negde izmedju. Znaci, kao jedini stvarni `problem` ostaje Crysis (u svim verzijama). On postaje BOLESNO zahtevan kada se vozi u DX10, sa svim podesavanjima na `max` plus AA. Mogli su komotno sva ispitivanja da svedu na njega.
Na kojoj rezoluciji???Ja sam sa GTX280 sve na full imao 60 FPS minimalac u 1280x1024 a sa GTX295 u 1920x1200 isto toliko pa u nekim deonicama i 80-90 FPS i to bez i jednog patcha.Imam onu osnovnu verziju.
I Want to believe - The truth is out there
:: ni da testiraju jer je neoptimizovan, Clear Sky kad stavis sve na max znaci i AA i DX10 i Af sve bas, ima na 4870X2 oko 20FPS. :: :: ::
:: uzeti sad? 4770, 4850 ili 4830? Po ovom testu 4830 1GB ispade bolja od ove dve ili j to zbog 1GB mem i zato sto su koristili visoke rezolucije :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.