Tezak izbor ali treba mi pomoc ajde me posavetujte za monitor !?
STRANA 1 OD 1
kobe
Tezak izbor ali treba mi pomoc ajde me posavetujte za monitor !?
24.06.2009. 17:58
T18271
status: user broj poruka: 427
Razmisljam se puno ali ne vredi, kazu kao samsung je keva ovo ono ali onda opet djoka jer najvise je samsung monitora sa neispravnim pixelima sto znaci opao kvalitet skroz , i to me tera da razmisljam o ASUSU , BENQ-U ali naravno i SAMSUNGU :) samsung volim zbog nekih opstih stvari kao sto je kvalitet slike i profila u meniju koji su odredjeni specijalno za igrice , filmove itd .A opet o ostalim markama slabo znam , inace i sada kuci imam SAMSUNG 940 BW 19` ali imam 2 -3 mrtva crna pixela i sta cu jbga ocu da ga menjam . Da li neko moze da mi kaze nesto za neki dobar model do 15 000 RSD ,jer ne bih da bacam vise para , razmisljao sam o T200 , ASUS VW223B i slicnim , ajde neki savet ili licno iskustvo inace hocu monitor od 22 inca !
Nemam ga ja,ima ga moj drug.Ima sasvim lepu sliku.Malo mu probija pozadinska svetlost,ali nije toliko strasno.Ja imam T220....Njega bih ti preporucio,ali ti ne bih da dajes vise para,tako da...
evo ga i bax on zna znanje hehehehe , pazi dobar je t 200 on je koliko znam isti kao onaj , i verovatno cu ga uzeti samo da vidim gde ima , a ako ne onda mi ne gine neki t220 mada za njega nemam pare sada :(
Cene su bezobrazno raznovrsne, ne idi preko 17x evra za njega...... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
evo ga i bax on zna znanje hehehehe , pazi dobar je t 200 on je koliko znam isti kao onaj , i verovatno cu ga uzeti samo da vidim gde ima , a ako ne onda mi ne gine neki t220 mada za njega nemam pare sada :(
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.