Što je najjače, komplet je takve dve u sendviču, a ova sipa od 3.000 konektora ih kida iz slota u slobodno vreme.
Doduše namena im nije ista, ovo je matora profesionalna kartica za broadcast grafiku i NLE montaže, ali dugačko je dugačko. Ne želiš da je staviš u kućište bez slota / zuba za kačenje sa druge strane jer pravi hladne lemove u slobodno vreme....tragedija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Po dužini su tu negde...ali je sveukupne dosta veća,..nego sad me kopa, šta je to i kakav je to konektor koji se vidi na gornjoj slici, ispod D-SUB-a ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pre sest sedam godina sam video SUN graficku karticu pa to je od prilike ko kaseta pored stola sa sve cetiri fijokice, kad su mi rekli sta je samo sto se nisam preturio sa stolice, a trosi struje ko klima od 18000 BTU.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.