Da li mozete da mi pomognete pri izboru doticne kartice.Posto to nigde nije lepo naznaceno. Znaci interesuje me koja je razlika i bolja kupovina, da li gtx260 HTDP ili HTDI, koja je od njih sa 216sedera i koja ima 55nm gpu. Hvala unapred.
Razlika između te dve kartice je dodatna oprema, sve ostalo je copy-paste.
ENGTX260/HTDP/896M: 1 x DVI to D-Sub adaptor 1 x HDTV-out cable 1 x Power cable
ENGTX260/HTDI/896M: 1 x DVI to D-Sub adaptor 1 x DVI to HDMI adaptor 1 x HDTV-out cable 1 x Power cable 1 x S/PDIF cable
Obe novije kartice su Core 216, ili jepo pitaj prodavca da le je u pitanju GTX260 sa 55-nanometarskim nVidia GT200b čipom. Ako ne zna, neka sazna kako ume i zna. Ako im je eventualno ostalo starih GTX-ova da budeš siguran. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
To za kartu mozes lako da resis kupovinom Palit Sonic ili Gainward Golden Sample modela, zagarantovano dobijas 55nm verziju sa 216SP-a, a karte su dosta jeftine sad 16500-17000 I obe imaju custom kuler sa dva fana bolji od klasicnog fabrickog koje ide na te Asuse uglavnom... Palit ima 2 a gainward 3 god garancije...Gainward je i jeftiniji tako da...Karte isto izgledaju jer je Palit vlasnik Gainwarda i jedan od najjacih nvidia partnera http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=106
Stvarno mi nije jasno zašto takve bitne informacije ne možeš da nađeš na ASUS-ovom sajtu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: To za kartu mozes lako da resis kupovinom Palit Sonic ili Gainward Golden Sample modela, zagarantovano dobijas 55nm verziju sa 216SP-a, a karte su dosta jeftine sad 16500-1700 :: I obe imaju custom kuler sa dva fana bolji od klasicnog fabrickog koje ide na te Asuse uglavnom.. :: Palit ima 2 a gainward 3 god garancije...Gainward je i jeftiniji tako da...Karte isto izgledaju jer je Palit vlasnik Gainwarda i jedan od najjacih nvidia partner :: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=10 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.