15105 dinara GTX260 216P pogledajte na berzi, sledeca 16k mozda je navlakusa, ako karta nije hitna bolje sacekaj do kraja godine izlaze nove karte za 200 evra ces imati 5870 Single PCB kartu brzine 4870X2 sa DX11, a trenutno je mozda best buy 4850X2 kupljene u Atom-u za 7200 dinara.
Pozdrav!
:: Ako doda toliko,bolje da uzme GTX 275 :: :: Edit:GTX 260 SP 216 ima za oko 16-17k :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
imas 4850 za 7200din,uzmes 2kom=1440 (ako imas u sta da ih ubodes, ofc) ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: imas 4850 za 7200din,uzmes 2kom=1440 (ako imas u sta da ih ubodes, ofc :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Ako ti je finansijski 4890 daleko, i nemaš ni kinti više, onda kupuj i kraj priče. Kuler joj se ne čuje kao traktor, i glasan je tek kad kartica dođe do 90 stpeni, što je verovatno nikad. Da se greje greje se, ali radi. Pitajte servispc, gledamo kako se prži ali radi, ventiš se malo ubrza i nastavlja da šljaka.
GTX260 216p je brži pa ako imaš para..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Tacno tako! Ako imas dobro napajanje i jace od 500W ovo ti je ubedljivo najbolji izbor jer po ceni 4870 i nize mozes `dobiti` 4850x2 a to je makar isto kao i 4890...ako je napajanje dobro i imas 2 PCIe slota ne razmisljaj vise!
:: imas 4850 za 7200din,uzmes 2kom=1440 (ako imas u sta da ih ubodes, ofc :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Ma valja a sto ne bi valjala. Generalno to je kartica najnovije generacije i AMDeka ima samo tri modela koja su ispred nje, i to samo zato sto ima takvu nakaradnu politiku modeliranja trica i kuchina.
Generalno meni bas smeta to sviranje djokici te 43xx, te 45xx, te 46xx, te 47xx, te 48xx, te 48xx-x2. To mi se svidja kon nVidije gtx260, gtx280, tek kasnije se pojavilo jos par modela i to je to gtx275, gtx285, gtx295 i kraj svega PET modela poslednje generacije a prebroj koliko ih ima kod AMDeke, svega 6 klasa sa po bar dva modela u klasi a sve jedan drugom do uveta.
Na pocetku je bila boza 4870 i 4850 a onda je usledila parada medio kritetskih modela kojima covek ne moze oznake da popamti a kamo li karakteristike.
Izmi ti tog sapphire-a i ne beri brigu za bar 18 meseci.
Tomato Republic Of Serbia !!!
Posjedujem bas taj Sapphire-ov model i sad ne znam da li je kod svih modela ovog proizvodjaca,ali kod mene je namjesteno da temperatura grafe uvijek bude 70 stepeni...Kad je opteretim malo se cuje ventilator ali nista strasno vjeruj mi...Inace je karta extra...tera sve zivo na high podesavanjima...Mada ne bi bilo lose ni ovo sto ti drugi predlazu...dva 4850 u CF...Razmisli i o tome...
pa i taj gtx nije bog zna sta brzi o odnosu na 4870,to je u igrama svega par fps....a skuplji je... da se ja pitam je bi proterao ovuda..... inace kuler je kulercina koja obavlja posao...isti sam imao na 3870 i zalim sto ga nemam na 4850
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.