HAHA... Mnogo je ovo jeftino, da bi bilo stvarno... U drugim drzavama te kartice i kostaju toliko... To su greske, 100 puta sam imao prilike da odem u radnju i kazu ima, narucicemo, kad dodjem sutra, odjednom poskupi... hehe... to je to. Ako ima ta ATI 4890 1GB GDDR5 kod nas za 8000din, zovite me, dolazim odmah da je kupim...
:: HAHA... Mnogo je ovo jeftino, da bi bilo stvarno... U drugim drzavama te kartice i kostaju toliko... To su greske, 100 puta sam imao prilike da odem u radnju i kazu ima, narucicemo, kad dodjem sutra, odjednom poskupi... hehe... to je to.
:: :: HAHA... Mnogo je ovo jeftino, da bi bilo stvarno... U drugim drzavama te kartice i kostaju toliko... To su greske, 100 puta sam imao prilike da odem u radnju i kazu ima, narucicemo, kad dodjem sutra, odjednom poskupi... hehe... to je to. Ako ima ta ATI 4890 1GB GDDR5 kod nas za 8000din, zovite me, dolazim odmah da je kupim..
Mada mozda si i upravu...Evo kod iste firme GeForce 9400 GT GDDR2/512 MB kosta 46991.00 dinara...To je vec neka realna cena za tu kartu...
PS. Ako se poruci preko neta imas i 5% popusta i to je onda 44645 dinara ili oko 480 evra za GF 9400...Vrlo povoljno.
Video sam negde i CoolerMaster 932 HAF za 800 dinara,ali ne mogu da se setim tacno gde...Dobra cena za dobijene performanse(normalno ako je uracunat i PDV).
@markopvict Molim te nemoj da mi kazes da je i tebi palo na pamet da nisam provalio da je greska...
napisali su i na sajtu akcija da je, to ima odmah da se rasproda, idealno za onoga ko planira novu kartu ili da doda u Crossfire... Za kartu te jacine to je dzabe cena...
Ako je taj i govorio istinu, to ili je malo izuvano kalafonijumum (servispc ?! :-) ) ili je to početak kraja kao EuroLink, a svi znamo šta su oni radili. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Vi se sprdajte, ali ja sam okrenuo doticnu firmu, kartice stizu danas-sutra i ta ce biti cena.. :: Ko zeli 4850, pravi trenutak da je uzme ::
malo duvaljkom po procesoru......puf..puf...pa na lager ma to rasprodaju gainwardove, jer sve se bojim da cete dobiti garanciju jer ovi su ugasili sa ATI cipomovima
rad je od coveka napravio majmuna
:: :: Ako je taj i govorio istinu, to ili je malo izuvano kalafonijumum (servispc ?! :-) ) ili je to početak kraja kao EuroLink, a svi znamo šta su oni radili :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Vi se sprdajte, ali ja sam okrenuo doticnu firmu, kartice stizu danas-sutra i ta ce biti cena.. :: :: Ko zeli 4850, pravi trenutak da je uzme :: ::
Ja sam malopre rezervisao jednu Gainward 4850 u Atom-u, da je sa trenutnom metnem u КРОСС-ФАЈР !
Ostavio sam broj i podatke, reče mi neki lik da će me zvati sutra oko 1, pošto je današnja tura rasprodata. Postaviću fotografije pakovanja i karte ovde, ako se pre toga ne ispostavi da je neka fora to što pišu po sajtu i pričaju preko telefona, jer mi ne pada na um da uzimam kartu iz neke C-market kese ili kutije za cipele.
mislis da su reciklirane? pa i da jesu, ako odradi garantni rok bez problema, posle ce od njih ionako samo kuler vredeti. sta sa eurolinkom, nisam upucen? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: :: Ako je taj i govorio istinu, to ili je malo izuvano kalafonijumum (servispc ?! :-) ) ili je to početak kraja kao EuroLink, a svi znamo šta su oni radili :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Vi se sprdajte, ali ja sam okrenuo doticnu firmu, kartice stizu danas-sutra i ta ce biti cena.. :: :: Ko zeli 4850, pravi trenutak da je uzme :: ::
Cena je ispravna 7200 dinara za Gainward 4850, 512MB. Kartica za sada ima, ali ce se brzo rasprodati. Kartice su od zvanicnog uvoznika, full pack, sa 3 godine garancije, fiskalni racun. Cena je niska verovatno zato sto je Gainward prestao da proizvodi kartice za ATI cipovima. E sad ako neko hoce da plati vise nije problem :)
uzeo sam kod vas sapphire 4870 512mb znas koji bi carevi bili kad bi mimenjali 4870 moju za 2x4850 uz neku moju doplatu...bili bi carovi :)
A ako ne moze :D
Ako spalim moju, hipoteticki govoreci :D da li bi dobio 2 4850 :D
:: Cena je ispravna 7200 dinara za Gainward 4850, 512MB. Kartica za sada ima, ali ce se brzo rasprodati. Kartice su od zvanicnog uvoznika, full pack, sa 3 godine garancije, fiskalni racun. Cena je niska verovatno zato sto je Gainward prestao da proizvodi kartice za ATI cipovima. E sad ako neko hoce da plati vise nije problem :) :: :: ::
Ko je pametan sad pa da proda GTX260 za 130 evra doda jos malo i dobije 4850X2 :), @Abner deca su veoma srecna kada dobiju novo parce hw-a ili komp, ja se secam kada sam dobio prvi komp 10 dana sam se samo smesio i igrao igre :).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.