Da li neko zna nekoga ko prodaje ovo, za 9800GT 512mb (to valjda podrazumeva i bilo koju iz serije 9xxx, ali nisam siguran). Probao sam da pronadjem preko PCB, nekoliko firmi, ali ih nema ili ne znam da trazim. Uglavnom izbacuju hladnjake za Ram. Kako se to uopste trazi, koji kljucne reci da ukucam u search (probao sam one ocigledne) i sve pominje ram, a oni koji pominju za graficke nisu iz Srbije
Uzeo sam jednom 3 kompleta (toliko sam imao kinte), jedan sam potrošio na X800XL, jedan, svuda po malo, i imam jedan neotpakovan ako zatreba. Od tada, to nigde više nisam video, iskren da budem nisam ni tražio. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Rekoh ti da cu ti nabaviti..Cemu tolika frka?Samo da se cujem sa covekom da vidim jel ima na stanju.
I Want to believe - The truth is out there
:: Da li neko zna nekoga ko prodaje ovo, za 9800GT 512mb (to valjda podrazumeva i bilo koju iz serije 9xxx, ali nisam siguran). Probao sam da pronadjem preko PCB, nekoliko firmi, ali ih nema ili ne znam da trazim. Uglavnom izbacuju hladnjake za Ram. Kako se to uopste trazi, koji kljucne reci da ukucam u search (probao sam one ocigledne) i sve pominje ram, a oni koji pominju za graficke nisu iz Srbij :: :: life`s a bitch...and then you die.
Ima onaj Cooler Masterov Blue Ice (cca 700 din), možeš njega da seckaš ako te ne mrzi i imaš čime....mada to i nije jeftino rešenje, od jednog možeda dobiješ 8 1x1 cm hladnjaka. Kupiš 2 kom, iseckaš koliko ti treba i imaš 2 revervna zgodna ventilatorčiča..... http://ecx.images-amazon.com/images/I/41-qeTaZ56L._SL500_AA280_.jpg _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: chipset hladnjake, da ne moraju bas za tu graficku? Nema u ponudi to sto si rekao da imas. Da nemas neki paket viska na prodaju: :: :: p.s. sta sve mogu i pod kojim imenom da trazim za hladjenje memorije na grafickoj :: :: life`s a bitch...and then you die :: ::
Hahaha, koji si ti lik. Hvala na predlozima, ali nisam ja iz te price (don`t get me wrong)
life`s a bitch...and then you die.
:: :: Ima onaj Cooler Masterov Blue Ice (cca 700 din), možeš njega da seckaš ako te ne mrzi i imaš čime....mada to i nije jeftino rešenje, od jednog možeda dobiješ 8 1x1 cm hladnjaka. Kupiš 2 kom, iseckaš koliko ti treba i imaš 2 revervna zgodna ventilatorčiča.... :: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41-qeTaZ56L._SL500_AA280_.jp :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: chipset hladnjake, da ne moraju bas za tu graficku? Nema u ponudi to sto si rekao da imas. Da nemas neki paket viska na prodaju: :: :: :: :: p.s. sta sve mogu i pod kojim imenom da trazim za hladjenje memorije na grafickoj :: :: :: :: life`s a bitch...and then you die :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.