Ili bilo kojim slicnim novijim driverima za winxp64. Meni rade xtra, ali tek kada sam uninst starije plus physx, pa par cimanja, ali to je i normalno s obzirom da nisam koristio i ne koristim remove tool za nvidiu (ili kako se vec zove taj tool). Zanimaju me bilo kakva iskustva, mada znam da su jako novi tako da sam verovatno trebao da sacekam koji dan ili nedelju:) Ili jos bolje pitanje, koji su po vama najbolji driveri za winxp64, ako se usme u obzir i drugo pitanje (ispod)?
Drugo, da li postoji jos neki codec i player koji sa GPU pusta filmove, ubrzava bilo koje aplikacije, igre itd? Ja znam samo za media player classic sa mkv, ali mi secka kad stavim hdtv i jos neke kopije sa vmr9 renderless sa 2 shadera, a sa overlay mixerom radi perfektno
::Ili bilo kojim slicnim novijim driverima za winxp64. Meni rade xtra, ali tek kada sam uninst starije plus physx, pa par cimanja, ali to je i normalno s obzirom da nisam koristio i ne koristim remove tool za nvidiu (ili kako se vec zove taj tool). Zanimaju me bilo kakva iskustva, mada znam da su jako novi tako da sam verovatno trebao da sacekam koji dan ili nedelju:) Ili jos bolje pitanje, koji su po vama najbolji driveri za winxp64, ako se usme u obzir i drugo pitanje (ispod)?
imam WXPx64, pazi ovako, ako imas jacu konfu, tipa C2D, ili Q, bar 9600GT, 2G ili 4G rama, itd, neces osetiti razliku izmedju starijih drivera i novijih (malo starijih), ali ako je tacan onaj review, trebalo bi bas da se primeti, npr u Crysis warhead-u, pratis samo review i nastavljas da inst. nove drajvere i to je to...
::Drugo, da li postoji jos neki codec i player koji sa GPU pusta filmove, ubrzava bilo koje aplikacije, igre itd? Ja znam samo za media player classic sa mkv, ali mi secka kad stavim hdtv i jos neke kopije sa vmr9 renderless sa 2 shadera, a sa overlay mixerom radi perfektno
Kako ti secka, koju konfiguraciju imas? ja koristim K-lite codec pack, i radi mi sve po default-u , media player classic, bez ikakvih problema, instaliraj najnoviji K-lite pack i nista, ni jedan kodek sa strane ne instaliraj uz to, obavezno restartuj komp kada ti zatrazi.
I nemam problema, ni u igrama, niti igde drugde. Nemam cak ni codec pack osim matroske jer mi ne trebaju. Sve ti pusta xvid, ac3, i matroska. ALI, jedno veliko ALI, kad u MPC pustim vmr9 renderless, i stavim (kao po uputstvu sa guru3d za GPU acceleration za mkv) ono sto je naveo (sharpen 2 i nesto sa brojkama, 16-235 15-255- videces, ne znam sta je to), HDTV do jaja secka, kao i 720p, pa cak i vecina drugih stvari, a recimo ne secka serija sa epizodama od 350mb(?). Na to sam mislio. Jesi probao sa vrm9 renderless, ukljuci to i stavi 3d surfaces na desnoj strani i javi mi kako ti ide, probaj obe ekstenzija mkv i avi. Tekst je pisan kao acceleracija za mkv, ali meni isto secka skoro sve sa vmr9 renderless.
p.s. e da, zabroavio sam, poenta cele price nije samo sto ti GPU pusta mkv, nego i sto kopije izgledaju bolje, ne samo ostrije nego i nesto u vezi zatamnjenja. Ne razumem se u te termine, ali videces u tekstu
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.