zasto mi se kad pokrenem Ashampoo Burning Studio 9 (isto i 8) promeni aero tema u vista basic dok, recimo, Ashampoo Burning Studio 6 i svi ostali programi rade bez menjanja teme? OS je Vista SP2 sa svim update-ima (lekic boli glava), ATI 4850, Athlon 5000+ BE, 4Gb RAM..., najnoviji drajveri za graficku tako da 99% nije do konfiguracije. Hvala!
Da me upucaš u glavu ne mogu da se setim gde sam to video, ali aplikacija radi očuvanja kompatibilnosti i stabilnosti traži od Windows shella da pogasi sve što će možda da smeta i tako očuva nesmetan rad.
Traži po Googletu, za svaku aplikaciju to može da se ugasi u registry-u...nešto aero=1....ne sećam se.....budi uporan.
Znači možeš da imaš 80 procesora i 100 GB RAM-a, isto će se dešavati. Programeri su odlučili da se ne jebavaju sa trasnparencijom i glupostima i odlučili da je bolje da bude ugašen dok njihova app radi. To se dešava i sa nekim matorim, sa kojima windows ne zna šta da radi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Koristim Win7 i imam instaliran Ashampoo Burning Studio 9 i radi normalno... Jedino sam primetio da se te stvari desavaju kod 3d Marka 06 i Vantage-a... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Danima sam trazio resenje po netu i nista. Radi on super samo me nervira sto pojma nemam zasto se to desava a na drugim racunarima gde podignem isti sistem, isti programi... radi bez iskljucivanja aero teme?! Hvala u svakom slucaju!
Probaj da ga uninstaliras sa nekim programom tipa Your Uninstaller Pro i posle ocistis sve sto ostane sa CCleanerom pa onda instaliraj najnoviju verziju ponovo... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nisi jedini, meni se vraca tema na default-nu kada pokrenem real player, nisam uspeo da resim taj problem.
Pozdrav!
:: zasto mi se kad pokrenem Ashampoo Burning Studio 9 (isto i 8) promeni aero tema u vista basic dok, recimo, Ashampoo Burning Studio 6 i svi ostali programi rade bez menjanja teme? OS je Vista SP2 sa svim update-ima (lekic boli glava), ATI 4850, Athlon 5000+ BE, 4Gb RAM..., najnoviji drajveri za graficku tako da 99% nije do konfiguracije. Hvala ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.