Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
problem sa ati catalyst 9.6
STRANA 1 OD 1
bunjevac problem sa ati catalyst 9.6 19.06.2009. 17:21 T18138

status: user
broj poruka: 578

Sa dva različita mesta sam skinuo pomenute drivere i na oba sam imao problem kod instalacije.
Sve sam instalirao osim onog dela kada treba da se instalira podrška za hdmi.Da li se neko susreo sa sličnim problemom.Kartica je Gigabyte ati 3870.U pitanju je windows 7 64
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic Re: problem sa ati catalyst 9.6 19.06.2009. 17:55 #122345

broj poruka: 2591
Bas zbog toga sam ja postavljao ovde pitanja da li ljudi na Win 7 instaliraju drivere za graficku ili ostavljaju windowsove... Sa windowsovim sve normalno radi, kad stavim atijeve nesto mora da pocne da brlja...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

::
:: Sa dva različita mesta sam skinuo pomenute drivere i na oba sam imao problem kod instalacije
:: Sve sam instalirao osim onog dela kada treba da se instalira podrška za hdmi.Da li se neko susreo sa sličnim problemom.Kartica je Gigabyte ati 3870.U pitanju je windows 7 64
BEmpire Re: 19.06.2009. 18:16 #122348

broj poruka: 439
Stavi ATI HDMI drajvere...........

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

pufi re 19.06.2009. 20:15 #122366

broj poruka: 2196
nije ni cudo,GIGABYTE kartica!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.png

DmasteRNo1 Sad bih ti ja rekao 19.06.2009. 20:21 #122367

broj poruka: 6102
nešto o sprdanju sa Gigabajtovim karticama, pošto imam baš 3870, ali nisam koristio Windows 7, pa naravno da nisam imao nikakvih problema.

Šefe, koji ti je vrag?

skar 9.6 su ocajni... 22.06.2009. 08:13 #122951

broj poruka: 3992
meni se komp raspada od kad sam ih stavio,vracam se na 9.4

rad je od coveka napravio majmuna

dautovic Re: 9.6 su ocajni... 22.06.2009. 11:08 #122971

broj poruka: 2855
Koja izjava!

Na ovom forumu ne treba tema `biseri PC-Berze`

U svakoj temi ima po neki `biser`

Imam 4870 sapphire i sve radi odlicno sa novim drajverima.

:: meni se komp raspada od kad sam ih stavio,vracam se na 9.
:: rad je od coveka napravio majmuna
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: Re: 9.6 su ocajni... 22.06.2009. 11:18 #122974

broj poruka: 3992
evo jos jedan TESLA dosao da pripoveda,meni se 9.6 u odnosu na 9.4 ocajno pokazao...izgubio sam u nekim igrama i do 10fps,zato i kazem da su ocajni

rad je od coveka napravio majmuna

:: Koja izjava
:: Na ovom forumu ne treba tema `biseri PC-Berze
:: U svakoj temi ima po neki `biser
:: Imam 4870 sapphire i sve radi odlicno sa novim drajverima
:: :: meni se komp raspada od kad sam ih stavio,vracam se na 9.
:: ::
:: :: rad je od coveka napravio majmuna
Miguelinho !!! 22.06.2009. 12:17 #122977

broj poruka: 211
ovo za drivere je istina. juce sam instalirao win 7 (i uzgred receno, prijatno bio iznenadjen jer je sve podesio automatski, kako treba), i posle nekoliko minuta ceprkanja po winu, obavestio me je da su izasli novi driveri za graficku kartu...prihvatio sam preuzimanje, instalirao ih, i slika je pocela da trza, skakuce...mislio sam da je potreban restart (iako ga win nije trazio), pa sam to i uradio...ali je problem ostao...to se narocito ispoljavalo prilikom koriscenja IE ili u radu sa textom, gde slika neprijatno treperi i preskace sve vreme...

TheGame Re: !!! 22.06.2009. 12:28 #122979

broj poruka: 719

Pa nemoj nikad da dozvoljavas da ti win 7 instalira drajvere za grafu....ajde ovo ostalo moze...ali za graficku skini sa oficijelnog sajta...Lupi mu jedan reinstal drajvera...

Independence is a state of mind

:: ovo za drivere je istina. juce sam instalirao win 7 (i uzgred receno, prijatno bio iznenadjen jer je sve podesio automatski, kako treba), i posle nekoliko minuta ceprkanja po winu, obavestio me je da su izasli novi driveri za graficku kartu...prihvatio sam preuzimanje, instalirao ih, i slika je pocela da trza, skakuce...mislio sam da je potreban restart (iako ga win nije trazio), pa sam to i uradio...ali je problem ostao...to se narocito ispoljavalo prilikom koriscenja IE ili u radu sa textom, gde slika neprijatno treperi i preskace sve vreme..
Miguelinho hehehe 22.06.2009. 12:33 #122980

broj poruka: 211
pa iskreno, ja se ni ne opterecujem. sigurno necu da drzim nezavrsen proizvod kao osnovni OS. bilo mi je zanimljivo da proverim o cemu se radi, sta moze, kako izgleda...i eto, za kratko vreme koliko sam koristio win 7, primetio sam i tu gresku.
a inace sve drivere instaliram manuelno, za sav hardver koji imam u kompu, i pravim backup...itd...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs