Sa dva različita mesta sam skinuo pomenute drivere i na oba sam imao problem kod instalacije. Sve sam instalirao osim onog dela kada treba da se instalira podrška za hdmi.Da li se neko susreo sa sličnim problemom.Kartica je Gigabyte ati 3870.U pitanju je windows 7 64
Bas zbog toga sam ja postavljao ovde pitanja da li ljudi na Win 7 instaliraju drivere za graficku ili ostavljaju windowsove... Sa windowsovim sve normalno radi, kad stavim atijeve nesto mora da pocne da brlja... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Sa dva različita mesta sam skinuo pomenute drivere i na oba sam imao problem kod instalacije :: Sve sam instalirao osim onog dela kada treba da se instalira podrška za hdmi.Da li se neko susreo sa sličnim problemom.Kartica je Gigabyte ati 3870.U pitanju je windows 7 64
evo jos jedan TESLA dosao da pripoveda,meni se 9.6 u odnosu na 9.4 ocajno pokazao...izgubio sam u nekim igrama i do 10fps,zato i kazem da su ocajni
rad je od coveka napravio majmuna
:: Koja izjava :: :: Na ovom forumu ne treba tema `biseri PC-Berze :: :: U svakoj temi ima po neki `biser :: :: Imam 4870 sapphire i sve radi odlicno sa novim drajverima :: :: :: meni se komp raspada od kad sam ih stavio,vracam se na 9. :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: ::
ovo za drivere je istina. juce sam instalirao win 7 (i uzgred receno, prijatno bio iznenadjen jer je sve podesio automatski, kako treba), i posle nekoliko minuta ceprkanja po winu, obavestio me je da su izasli novi driveri za graficku kartu...prihvatio sam preuzimanje, instalirao ih, i slika je pocela da trza, skakuce...mislio sam da je potreban restart (iako ga win nije trazio), pa sam to i uradio...ali je problem ostao...to se narocito ispoljavalo prilikom koriscenja IE ili u radu sa textom, gde slika neprijatno treperi i preskace sve vreme...
Pa nemoj nikad da dozvoljavas da ti win 7 instalira drajvere za grafu....ajde ovo ostalo moze...ali za graficku skini sa oficijelnog sajta...Lupi mu jedan reinstal drajvera...
Independence is a state of mind
:: ovo za drivere je istina. juce sam instalirao win 7 (i uzgred receno, prijatno bio iznenadjen jer je sve podesio automatski, kako treba), i posle nekoliko minuta ceprkanja po winu, obavestio me je da su izasli novi driveri za graficku kartu...prihvatio sam preuzimanje, instalirao ih, i slika je pocela da trza, skakuce...mislio sam da je potreban restart (iako ga win nije trazio), pa sam to i uradio...ali je problem ostao...to se narocito ispoljavalo prilikom koriscenja IE ili u radu sa textom, gde slika neprijatno treperi i preskace sve vreme.. :: :: ::
pa iskreno, ja se ni ne opterecujem. sigurno necu da drzim nezavrsen proizvod kao osnovni OS. bilo mi je zanimljivo da proverim o cemu se radi, sta moze, kako izgleda...i eto, za kratko vreme koliko sam koristio win 7, primetio sam i tu gresku. a inace sve drivere instaliram manuelno, za sav hardver koji imam u kompu, i pravim backup...itd...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.