Da li je neko uspeo da poveze lcd tv na tu kartivu pored prikljucenog primary monitora.Pre sam imao 8800gt koji je odmah prepoznao prikljucen lcd TV,i odmah je radio dualview,tj mogao sam gledati hd filmove na tv,a sad u catalystu toga nema,ili se bas ne snalazim.Gledao sam po forumima,ali nista konkretno nisam nasao.
Kako si povezao Radeona i LCD ? Svideo kablom, preko drugog DVI-a, HDMI, Činč ? U svakom slučaju treba da u CCC dobiješ u CCC simbol TV-a ako si išao kroz TV out.
Ja sam neki dan povezivao moju 3870 sa TV-om ali preko hdmi koji imam na ploči.U ccc u digital panel dvi moraš u opciji lcd overdrive da staviš na enable LCD overdrive,pustiš film i samo ga mišem skloniš sa monitora i trebao bi da se pojavi na tv.Javi kako si prošao.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.