Dva pitanja...koji je program najbolji za OC grafike i vmem?
STRANA 1 OD 1
Nikopol74
Dva pitanja...koji je program najbolji za OC grafike i vmem?
18.06.2009. 15:49
T18109
status: user broj poruka: 362
Sad kad vise nema Rivatunera za nove drivere? Coollbits mi se nigde ne vidi, kao da ga nisam ni instalirao (registrovao). Koristim 185.85, winxp64, Palit 9800GT Super. Igre mi idu xtra u rezolucijama koje su preko 1024x768, ali pitam informativno.
Drugo pitanje, da li ima smisla kupovati hladnjake za memoriju na grafickoj? Ako ima, sta mi sve treba i da li da to radim sam?
Re: Dva pitanja...koji je program najbolji za OC grafike i vmem?
18.06.2009. 18:33
status: user broj poruka: 18472
Pa druze svaka Riva Tuner ce da radi sa novijim driverima samo sto ce ti reci da sa tom verzijom drivera nije testirana..U svakog slucaju mozes da promenis cfg file i da napravis podrsku.. Koja je memorija i da li se bas greje?Po meni nema smisla na to bacati pare jer nije bas jeftino a da bude u potpunosti funkcionalno.Bolje je improvizovati sa nekim ventom. By The Way jos davno ti poslah mail,nisi nista odgovorio?
I Want to believe - The truth is out there
:: Sad kad vise nema Rivatunera za nove drivere? Coollbits mi se nigde ne vidi, kao da ga nisam ni instalirao (registrovao). Koristim 185.85, winxp64, Palit 9800GT Super. Igre mi idu xtra u rezolucijama koje su preko 1024x768, ali pitam informativno :: :: Drugo pitanje, da li ima smisla kupovati hladnjake za memoriju na grafickoj? Ako ima, sta mi sve treba i da li da to radim sam :: :: life`s a bitch...and then you die.
Re: Re: Dva pitanja...koji je program najbolji za OC grafike i vmem?
18.06.2009. 20:17
status: user broj poruka: 362
Ubacio sam te u skype ali te nije nasao, zato me nema....
Ok, probacu sa rivatuner 2.24. A za memoriju me nisi skapirao, rekao sam OC sa vmem (video memorija, na grafickoj). Inace, imam slicno/isto sto i bax, ram je 4x2 gb Kingston Hyper X ddr 800 (ima oklop, mada mislim da to nije hladjenje), a i za to ocu da te pitam par stvari, osim OC cpu-a itd, pa da ne ide sve preko PCB. A s obzirom da nisam koristoljubiv, uvek mozemo da popricamo i onako, upoznavanje, cime se bavis, itd. Evo, za par minuta cu biti na skype-u, ali hotmail koji si mi dao nije nasao na skype-u. U stvari, startovacu ga za minut-dva, i cekacu te, ja sam vrlo slicni nick kao na PCB, samo je brojka veca:)
life`s a bitch...and then you die.
:: Pa druze svaka Riva Tuner ce da radi sa novijim driverima samo sto ce ti reci da sa tom verzijom drivera nije testirana..U svakog slucaju mozes da promenis cfg file i da napravis podrsku. :: Koja je memorija i da li se bas greje?Po meni nema smisla na to bacati pare jer nije bas jeftino a da bude u potpunosti funkcionalno.Bolje je improvizovati sa nekim ventom :: By The Way jos davno ti poslah mail,nisi nista odgovorio :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Sad kad vise nema Rivatunera za nove drivere? Coollbits mi se nigde ne vidi, kao da ga nisam ni instalirao (registrovao). Koristim 185.85, winxp64, Palit 9800GT Super. Igre mi idu xtra u rezolucijama koje su preko 1024x768, ali pitam informativno :: :: :: :: Drugo pitanje, da li ima smisla kupovati hladnjake za memoriju na grafickoj? Ako ima, sta mi sve treba i da li da to radim sam :: :: :: :: life`s a bitch...and then you die.
Re: Re: Re: Dva pitanja...koji je program najbolji za OC grafike i vmem?
19.06.2009. 02:50
status: user broj poruka: 18472
Pogledaj mail..
I Want to believe - The truth is out there
:: Ubacio sam te u skype ali te nije nasao, zato me nema... :: :: Ok, probacu sa rivatuner 2.24. A za memoriju me nisi skapirao, rekao sam OC sa vmem (video memorija, na grafickoj). Inace, imam slicno/isto sto i bax, ram je 4x2 gb Kingston Hyper X ddr 800 (ima oklop, mada mislim da to nije hladjenje), a i za to ocu da te pitam par stvari, osim OC cpu-a itd, pa da ne ide sve preko PCB. A s obzirom da nisam koristoljubiv, uvek mozemo da popricamo i onako, upoznavanje, cime se bavis, itd. Evo, za par minuta cu biti na skype-u, ali hotmail koji si mi dao nije nasao na skype-u. U stvari, startovacu ga za minut-dva, i cekacu te, ja sam vrlo slicni nick kao na PCB, samo je brojka veca: :: :: life`s a bitch...and then you die :: :: :: Pa druze svaka Riva Tuner ce da radi sa novijim driverima samo sto ce ti reci da sa tom verzijom drivera nije testirana..U svakog slucaju mozes da promenis cfg file i da napravis podrsku. :: :: Koja je memorija i da li se bas greje?Po meni nema smisla na to bacati pare jer nije bas jeftino a da bude u potpunosti funkcionalno.Bolje je improvizovati sa nekim ventom :: :: By The Way jos davno ti poslah mail,nisi nista odgovorio :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sad kad vise nema Rivatunera za nove drivere? Coollbits mi se nigde ne vidi, kao da ga nisam ni instalirao (registrovao). Koristim 185.85, winxp64, Palit 9800GT Super. Igre mi idu xtra u rezolucijama koje su preko 1024x768, ali pitam informativno :: :: :: :: :: :: Drugo pitanje, da li ima smisla kupovati hladnjake za memoriju na grafickoj? Ako ima, sta mi sve treba i da li da to radim sam :: :: :: :: :: :: life`s a bitch...and then you die.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.