Da li moze ovaj kuler na 4850 TT Duorb, i koliko ce je ohladiti, posto je ova moja ko rostilj :), samo mi fali kilo mesa i mogu da jedem :), i da li je ovaj drugi kuler bolji od ovog prvog razlika u ceni je veoma mala
Moze, meni TT DuOrb vga hladi Asus 4850 i temp. ne prelazi 55 stepeni. Samo da znas da se kuler molexom povezuje na napajanje i nema regulaciju brzine obrtanja ventilatora.
Hvala, jel se vrti na 30%, i kako se zove stvar kojom mogu da kontrolisem brzinu obrtanja?
Pozdrav!
:: Moze, meni TT DuOrb vga hladi Asus 4850 i temp. ne prelazi 55 stepeni. Samo da znas da se kuler molexom povezuje na napajanje i nema regulaciju brzine obrtanja ventilatora :: :: ::
E oce drugar da menja hladjenje na istoj karti, al tripuje da je bucno?
:: Moze, meni TT DuOrb vga hladi Asus 4850 i temp. ne prelazi 55 stepeni. Samo da znas da se kuler molexom povezuje na napajanje i nema regulaciju brzine obrtanja ventilatora :: :: ::
Svaki kuler možeš na 7V. Možeš čak i na 9V! Odsečeš mu konektor, crvenu žicu u žutu sa molexa, crnu u crvenu sa molexa i to je to. 9V se dobija kada crvenu gurneš u žutu sa molexa, a crnu spojiš sa narandžastom koja je u sata konektoru.
:: Hvala, jel se vrti na 30%, i kako se zove stvar kojom mogu da kontrolisem brzinu obrtanja :: :: Pozdrav :: :: :: :: Moze, meni TT DuOrb vga hladi Asus 4850 i temp. ne prelazi 55 stepeni. Samo da znas da se kuler molexom povezuje na napajanje i nema regulaciju brzine obrtanja ventilatora :: :: :: :: :: ::
Taj cooler verujem da daje odlicne performanse i da je i best buy ali koliko sam mogao da zapazim nije nesto kvalitetno odradjen..Stedelo se na materijalu,dosta jeftino deluje..
@Gile23
Imas vise solucija za dobar cooler!
I Want to believe - The truth is out there
:: Accelero Twin Turbo,najbolja kupovina,u oglasima imas za 30evra,ohladice ga nenormalno!! :: :: Gpu nece preci 53 stepena a memorija 60,a shaderi nece preci 5 :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.