Ovako,posto cu (kasnije)da uzmem novu konfu ,oce li ova grafa moci da tera sve hd filmove bez problema Ostatak konfe je intel pentium dual core d 805 2gb ram 667mhz
Nju cu ostaviti cisto za wow i dotu, i naravno filmove,posto ako se preselim ,trebace mi 2 kompa u stanu!
malo je off topic...al ajde da pitam. su izasli neki novi kodeci za HD filmove? meni saljaka na gom playeru sve super jedino kada se pojavi milijardu nekih detalja ,recimo ogromno jato ptica, krene da mi trokira malo. imam istu grafiku i e5200 intel
Tera HD samo tako+ukljuceni shader efekti koji izostravaju sliku,a primeti se razlika na 19` ako imas neki veci monitor ili cak tv primetno ce poboljsati sliku!
Za priest-a: Probaj Media Player Classic Home Cinema,imao sam taj isti problem na gom-u pa sam poceo da koristim gore pomenuti i sve tece glatko...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.