Ako je neces otvarati uzmi stapic za usi i pincetu pa dzaraj kod kulera. A ako ces otvarati ( a jedino tako da ocistis hladjnjak? ) onda ..takodje stapic za usi, neka kprica, malo dunes i eto.
Ako se baš napunio prašinom, skini ga pa polako pa ga iščačkaj i izduvaj, (možeš usput i pastu da proemniš) a sam ventilator možeš neko klasičnom četkicom (http://www.tool-rack.co.uk/catalogue/pb2.jpg). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pa da se nosite vi malo.....ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ne bih da otvaram grafu, a kompresor nemam, tako da cu sa stapicem za usi i pincetom da ocistim kuler, a mozda budem i otvarao grafu videcu, hvala u svakom slucaju :).
Imaš u prodavnicama auto delova da kupiš komprimovan vazduh, a možeš i da se prošetaš do najbliže benzinske pumpe...
Peace sels, I`m buying...for a nickle
:: Ne bih da otvaram grafu, a kompresor nemam, tako da cu sa stapicem za usi i pincetom da ocistim kuler, a mozda budem i otvarao grafu videcu, hvala u svakom slucaju :) :: :: Pozdrav :: :: ::
Ako nemas nigdje u blizini prodavnicu autodelova, niti benzinsku pumpu, mozes obicnom pumpom za biciklo da malo ocistis, cisto da duva, a mozes i komsiji probiti gumu na autu, i onda ce mnogo bolje da duva nego ti pumpom... Ne znam za treci nacin
Vodite rachuna da u obichnim kompresorima,kao shto je onaj na pumpi,postoji u samom vazduhu koji duva,odredjena kolichina kompresorskog ulja(koja podmazuje motor )a tu je i velika kolichina vlage koja se kondenzuje unutar suda za komprimovanje!U principu postoje spec.kompresori,tzv.medicinski,koji ne pljuckaju ni vodu,a ni ulje!Znam face koje su sprzile par plocha chisteci obichnim kompresorom!Dobro se raspitaj,pa cesh sam videti!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.