Ako će da ih baca na neki TV u HD formatu (component, HDMI) onda jeste bolji ATI, ako će da gleda na kompjuterskom monitoru, svejedno je. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ako ces da gledas filmove,mislim da je ATI ovde bolji izbor :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Može, samo ne onaj pasivni Gigabyte jer umiru u slobodno vreme. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Dotičnih gigabajta ćeš se nagledati kod mene, a takođe i msi-ja, crknutih naravno, pa će ti biti jasno što toliko plujem po njima
Peace sels, I`m buying...for a nickle
:: :: Može, samo ne onaj pasivni Gigabyte jer umiru u slobodno vreme :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Uzmi ti bre 8400GS to ti je 23e i vrsice ti posao!! :: :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn :: :: :: :: :: :: :: ::
Videćeš još jednu sutra. imaš neki jači alat, ako ne proradi....na cirkular recimo.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Dotičnih gigabajta ćeš se nagledati kod mene, a takođe i msi-ja, crknutih naravno, pa će ti biti jasno što toliko plujem po njim :: :: Peace sels, I`m buying...for a nickle :: :: :: :: :: Može, samo ne onaj pasivni Gigabyte jer umiru u slobodno vreme :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Uzmi ti bre 8400GS to ti je 23e i vrsice ti posao!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: :: Videćeš još jednu sutra. imaš neki jači alat, ako ne proradi....na cirkular recimo... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Dotičnih gigabajta ćeš se nagledati kod mene, a takođe i msi-ja, crknutih naravno, pa će ti biti jasno što toliko plujem po njim :: :: :: :: Peace sels, I`m buying...for a nickle :: :: :: :: :: :: :: :: Može, samo ne onaj pasivni Gigabyte jer umiru u slobodno vreme :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uzmi ti bre 8400GS to ti je 23e i vrsice ti posao!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.