Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
GeForce GTX 295 single PCB review
STRANA 1 OD 1
Scyter GeForce GTX 295 single PCB review 12.06.2009. 08:07 T17956

status: user
broj poruka: 8138
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-single-pcb-review/

Sta reci za ovakvu azdaju!Mana je sto joj je cena i dalje dobra.Mada,onaj koji zeli da uziva sa ovom kartom,nece zaliti ni dinara.

The Way It`s Meant To Be Played
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 12.06.2009. 08:41 #120851

broj poruka: 12057

E to je kartica a ne sendvič - retard.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

matz imam tu kartu 12.06.2009. 08:54 #120854

broj poruka: 801

... nije nesto

xexe zez
tortojed Kartetina- 12.06.2009. 09:00 #120856

broj poruka: 10999
-grafichetina!

skar ma daj samo.... 12.06.2009. 12:26 #120915

broj poruka: 3992
cena je prava sitnica....nece zaliti ni dinara jer ce samo 10% idiota dati tolike pare za grafiku

rad je od coveka napravio majmuna

Equinoxe Re: ma daj samo.... 12.06.2009. 12:43 #120926

Sad samo čekaj da budeš izuven: SVE ZA VRHUNSKE PERFORMANSE.......hahahahaha....tragedija. Nego šteta, ima samo Quad SLI, nema 6-way SLI pa de se ko čovek igraš....ahahahahaha....

:: cena je prava sitnica....nece zaliti ni dinara jer ce samo 10% idiota dati tolike pare za grafik
::
:: rad je od coveka napravio majmuna
NMY @ bax2003 12.06.2009. 16:00 #120942

broj poruka: 1509
Cuo sam da se moze na onu plocu ASUS sa 7 PCI-E slotova da se stavi 7 takvih DUAL GPU kartica, a povezuju se u SEVEN-SLI sa 6 trofaznih kablova a trose nesto manje od 4KW, sitnica...

PLUS, osim sto tada Zuma Deluxe ne stopa ni sekunde na MAX MAX podesavanjima, a Solitaire izbacuje karte tecno i sa AA i AF podesenim na 1024x bez trunke stopanja, ova konfiguracija grije stan od 80kvadrata u IDLE, a u FULL LOAD-u se moraju prozori otvoriti, postane prevruce...

SONY VAIO VGN-FW285J

Equinoxe Re: @ bax2003 12.06.2009. 16:09 #120943

Ma to sve stoji, osim što 3DMark2010 Nuclear Edition malo koči....ali tek u 3072x2560 @ 64FSAA.
Ko hoće to tečno moraće da uzme bar još dve kartice, al tad verovatno ne bi bilo struje nigde na planeti.

:: Cuo sam da se moze na onu plocu ASUS sa 7 PCI-E slotova da se stavi 7 takvih DUAL GPU kartica, a povezuju se u SEVEN-SLI sa 6 trofaznih kablova a trose nesto manje od 4KW, sitnica..
:: PLUS, osim sto tada Zuma Deluxe ne stopa ni sekunde na MAX MAX podesavanjima, a Solitaire izbacuje karte tecno i sa AA i AF podesenim na 1024x bez trunke stopanja, ova konfiguracija grije stan od 80kvadrata u IDLE, a u FULL LOAD-u se moraju prozori otvoriti, postane prevruce...
:: SONY VAIO VGN-FW285
SkyFire Bem ti al je ruzna.. 12.06.2009. 16:49 #120946

broj poruka: 18472
Pa ovo vise nije ni vidoje kaseta..Sad lici na daljinski..Super,taman da je uparim sa mojim Sendvicem i imam i kasetu i daljinski

@eseses

Nece zaliti onaj ki zna sta je vrhunska sprava a ne retardi koiji gledaju u svaki din-jao odnos cena performanse ludilooo
Inace i dalje je malo skuplja..400 Eur bilo bi realno za tu spravicu..Sve preko je vec,hm..povuci potegni...
U svakom slucaju to i nije za svakog i nece je svako ni kupiti.Ovakve zveri imaju samo jednu posebnu klijentelu,to nije za smrtnike.

I Want to believe - The truth is out there

Dragster Au 12.06.2009. 17:11 #120954

broj poruka: 41
Kakva azdaja.Kartica je uradjeno savrseno.Ati nema ovde sta da trazi.

VMARC A jel na njoj seckaju one kokoske...? 12.06.2009. 20:58 #120999

broj poruka: 9425
Hteo bih da je kupim, al ce zena da me ubija ako joj ne rade kokoske.

Inace sada imam 4870, jer su doticne kokoske seckale na 285. Meni Sven leti na njoj, zadovljan sam.

BTW. Gde vi zivite, pasijans radi i na najbudjavijoj 265. Uopste nije zahtevna.

Baby BM

skar Re: Bem ti al je ruzna.. 13.06.2009. 09:04 #121071

jebi ga sad mi smo debili sto tako gledamo....ma daj...sto bi je uzimao kad gtx285 sve odradi...eto cisto da kazes ja imam tranutno najjacu grafiku na svetu..
za sadasnje potrebe radeon 4890 ili gtx280 jedu sve...ovo ostalo je za `klijentelu`
@bax2003
znam ja to zato i kazem da vidim odgovore....
@NMY
sta je 4kw toliko trose i dve kvarcne peci...hehhe

:: Pa ovo vise nije ni vidoje kaseta..Sad lici na daljinski..Super,taman da je uparim sa mojim Sendvicem i imam i kasetu i daljinski
:: @esese
:: Nece zaliti onaj ki zna sta je vrhunska sprava a ne retardi koiji gledaju u svaki din-jao odnos cena performanse ludilooo
:: Inace i dalje je malo skuplja..400 Eur bilo bi realno za tu spravicu..Sve preko je vec,hm..povuci potegni..
:: U svakom slucaju to i nije za svakog i nece je svako ni kupiti.Ovakve zveri imaju samo jednu posebnu klijentelu,to nije za smrtnike
:: I Want to believe - The truth is out there
Nicolas hah 13.06.2009. 10:05 #121080

broj poruka: 308
mogli su barem da malo porade na lepsem vizuelnom izgledu

Scyter Re: 13.06.2009. 10:11 #121081

broj poruka: 8138
Za te pare trebala je da bude uradjena od zlata.
Tad mi ne bi bilo zao da je uzmem.

The Way It`s Meant To Be Played

skar Re: hah 13.06.2009. 10:15 #121083

trebali su da je nazovu gtx 295 VHS edition:)))))))
jer stvarno ocajno izgleda

:: mogli su barem da malo porade na lepsem vizuelnom izgled
SkyFire Re: Re: hah 13.06.2009. 16:18 #121170

broj poruka: 18472
Ne moze,VHS Edition je ova sa dva PCB-a..Ovo je daljinski kao sto vec rekoh

Moras nauciti da svaka roba ima svog kupca,postoji odredjena klijentela..Hoces da mi kazes da je idiot svako ko vozi mercedes ili bmw?Tvoje klasificiranje naroda je sasvim primitivno.Izvini sto sam to morao da kazem ali stvarno razmisljas kao neko dete.
Ja sam ubedjen da bi svi ovo vozili bez i jedne zalbe kada bi imali dovoljno novaca za entuzijazam.Zato,dosta foliranja i pljuvanja,ajd malo zrelosti i ozbiljnosti za promenu!

@eseses

Ne moze jeftinije druze,ja mislim da je ovo jedna od najnizih cena koje su mogli da plasiraju a i to nebi uradili da im ATI nije pomrsio konce sa njihovim niskim cenama..Sad bi ova kartica bila jedno 500+ eur..Mozda i 600!
I ja bi voleo da je nize ali nije realno,to je sto je..

I Want to believe - The truth is out there

:: trebali su da je nazovu gtx 295 VHS edition:))))))
:: jer stvarno ocajno izgled
:: rad je od coveka napravio majmuna
:: :: mogli su barem da malo porade na lepsem vizuelnom izgled
:: ::
skar Re: Re: Re: hah 15.06.2009. 15:26 #121559

znas sky nekad stvarno lupas ko maxim po diviziji....
negovorim ja da je ja nebih kupio da imam para,naravno vozio bih ja i mecku i bmw ali govorim kakvo je stanje u nas srba,jedva imamo para za normalan zivot,kad kupujemo stvari napinjemo se ko gladni srati...a oni nam tu serviraju graficke od 450e a to sto ti sviras samo ciste performanse okaci macku o rep...*ebes ti performasne kad sutra creva zakrce....
ja ne klasificiram narode nego klase,a kod nas toga nema jer imaju samo siromasni koji jedva prezivljavaju,i oni bogati koji mogu da se proseravaju i voze X6 i S klasu,kupuju zlatne telefone....a srednji stalez ni nepostoji

:: Ne moze,VHS Edition je ova sa dva PCB-a..Ovo je daljinski kao sto vec rekoh
:: Moras nauciti da svaka roba ima svog kupca,postoji odredjena klijentela..Hoces da mi kazes da je idiot svako ko vozi mercedes ili bmw?Tvoje klasificiranje naroda je sasvim primitivno.Izvini sto sam to morao da kazem ali stvarno razmisljas kao neko dete
:: Ja sam ubedjen da bi svi ovo vozili bez i jedne zalbe kada bi imali dovoljno novaca za entuzijazam.Zato,dosta foliranja i pljuvanja,ajd malo zrelosti i ozbiljnosti za promenu
:: @esese
:: Ne moze jeftinije druze,ja mislim da je ovo jedna od najnizih cena koje su mogli da plasiraju a i to nebi uradili da im ATI nije pomrsio konce sa njihovim niskim cenama..Sad bi ova kartica bila jedno 500+ eur..Mozda i 600
:: I ja bi voleo da je nize ali nije realno,to je sto je.
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: trebali su da je nazovu gtx 295 VHS edition:))))))
:: :: jer stvarno ocajno izgled
:: :: rad je od coveka napravio majmuna
:: :: :: mogli su barem da malo porade na lepsem vizuelnom izgled
:: :: ::
gile23 ... 15.06.2009. 15:50 #121567

broj poruka: 9121
A kada izadje 5870 sa ovom kartom mozes da se slikas, jer ce po najavama 5870=4870X2, a 5870X2 ce ovaj GTX ostaviti veoma mnogo. @Sky svaka roba ima svog kupca, ali ovo je cisto bacanje para, a da ti nije bilo ATI-ja da ti snizi cenu graficke sada bi ti vozio GTX280, jer bi GTX295 kostao oko 1000 evra :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs